MacBook Pro oplader

Vi har et stort udvalg af uoriginale og originale opladere til MacBook pro. Om du så er på udkig efter en Macbook pro 13 oplader, MacBook pro 15 oplader eller en oplader til Mac pro 17, så har vi det på lager. Her finder du både opladere med magsafe 1 stik(L-stik) og magsafe 2 stik(T-stik). Vores opladere til Mac pro er mellem 60W og 85W, da det er den volt som en MacBook pro skal bruge for at oplade korrekt. Her kan du spare en masse penge ved køb af oplader til Macbook Pro.

I år 2006 kom en ny macbook model på markedet, nemlig macbook pro. Macbook pro blev lavet i 15" og 17". I år 2008 blev den nye model lavet i aluminium i stedet for polycarbotnat. Efter tre år med stor succes blev modellen også produceret i en mindre model på 13". Apple kalder selv Macbook Pro modellen utrolig tynd og let, men den er også utrolig kraftfuld. Sådan en lækker computer fortjener også en lækker oplader, og det kan købes her.

Hvis du har mistet din Macbook pro lader, så er du landet det rigtige sted. Vi har nemlig nogle attraktive Mac pro oplader priser tilgængelige. For det kan være en dyr fornøjelse at skulle til at investere i en ny lader til sin Macbook, her svinger priserne normalt mellem 600-700 kr for en original MacBook pro oplader. Hos Bomo synes vi det er en enorm sum at skulle afgive, for at købe en ny oplader til macbook pro, derfor har vi taget sagen i egen hånd. Hvis man gerne vil have en Macbook oplader til et par hundrede kroner, så ender man altid med en uoriginal oplader, som tit kan variere ift. kvaliteten. Vi hos Bomo sælger originale mac pro opladere til kun 499 kroner, det er stadig meget at skulle afgive for en oplader, men det er markant billigere end priserne på andre originale opladere. Hvis du skulle være i tvivl om hvor store besparelser der er, ved at købe original Macbook pro lader, så kan du selv søge lidt rundt på nettet.

Vi sælger også uorginale opladere til billige penge. Men man skal altid være opmærksom, når man investere i et uoriginalt produkt, især når det drejer sig om uoriginale mac opladere. Hos Bomo tester vi jævnligt vores uoriginale macbook pro opladere, så vi ikke skulle støde på uheldige oplevelser som defekte opladere, smeltning eller at opladeren bare stoppper med at lade. Vi køber vores uoriginale ladere ind hos store veletableret fabrikker, så vi ved at de har været igennem en vis proces også selvom de er uoriginale. Hvis det alligevel skulle opstå, at du har modtaget en uoriginal som ikke lever op til dine forventninger, så bytter vi gerne opladeren. Uanset hvad så kan du finde lige den oplader til Macbook pro 13 eller Macbook pro 15, som du går og leder efter.

Fordele ved en oplader til MacBook pro

Det er tydeligt at se, at en magsafe oplader er et produkt fra Apple. En Mac oplader er ikke bare en helt almindelig bærbar oplader, den har nemlig nogle helt unikke kendetegn. Som man godt kunne have sagt sig selv, så er farven selvfølgelig hvid, da det indikerer et rent og stilrent look. Det er også værd at tage et kig på selve opladerens magnetiske strømstik. Selve opladerens strømstik er magnetisk, så hvis en snubler over oplader kablet mens den er tilsluttet, vil opladeren falde på jorden og ikke computeren.