MacBook Pro oplader

MacBook Pro oplader

Vi har et stort udvalg af uoriginale og originale opladere til MacBook pro. Om du så er på udkig efter en Macbook pro 13 oplader, MacBook pro 15 oplader eller en oplader til Mac pro 17, så har vi det på lager. Her finder du både opladere med magsafe 1 stik(L-stik) og magsafe 2 stik(T-stik). Vores opladere til Mac pro er mellem 60W og 85W, da det er den volt som en MacBook pro skal bruge for at oplade korrekt. Her kan du spare en masse penge ved køb af oplader til Macbook Pro.
Best-sellers i denne kategori
 • Har du mistet din Macbook oplader eller er den gået i stykker? Med vores premium Magsafe 60W oplader, er du sikret en langtidsholdbar løsning. Dette er en 60W Mac oplader, det betyder at den er kompatibel med Macbook Pro 13 og Macbook pro 13 Retina. Her får du kvalitet for pengene.

  329,00 DKK
 • Har du mistet din Macbook oplader eller er den gået i stykker? Med vores premium Magsafe 85W oplader, er du sikret en langtidsholdbar løsning. Dette er en 85W Mac oplader, det betyder at den er kompatibel med Macbook Pro 15, 15 retina og Macbook Pro 17. Her får du kvalitet for pengene.

  329,00 DKK
 • Er du træt af at din Macbook oplader ikke altid kan nå stikkontakten? Så er løsningen en forlængerledning til din Macbook oplader. Forlængerledningen som måler 1,8 meter, fixer det velkendte problem med at opladeren ikke kan nå den nærmeste stikkontakt. 

  109,00 DKK
 • Her kan du købe det populære AC plug seperat, også kendt som et duckhead. På hjemmesider som Apple.com bliver man nødt til at købe dem i et rejse adapter kit. Her kan du købe dem separat, så du ikke skal bruge mange penge på alt muligt andet, som du ikke har behov for.

  35,00 DKK
 • Vil du oplade din Macbook eller iPad i udlandet? Med vores Amerika/Japan adapter kan du oplade din Apple enhed i USA, Canada, Mexico, Japan og det nordlige sydamerika.

  29,00 DKK
 • Vil du oplade din Macbook eller iPad i udlandet? Med vores UK adapter kan du oplade din Apple enhed i England, Wales, Irland, Nordirland og Scotland.

  29,00 DKK
 • Selvom mac opladere er produceret i stærk kvalitet, så er der dog stadig et problem opstår vedalle MacBook opladere. De problemet opstår ved ledningen, der går fra Magsafe ”lade-boksen” til din Macbook. Dette punkt er ikke særlig holdbart, og da det ofte bliver overbelastes, så knækker kablet. Vi har løsningen til dette problem.

  95,00 DKK
 • Er din gamle Apple duck-head adapter forsvundet eller mangler du en ny? Her kan du købe en ny original duck head adapter fra Apple.

  75,00 DKK
Viser 1 - 8 af 8

I år 2006 kom en ny macbook model på markedet, nemlig macbook pro. Macbook pro blev lavet i 15" og 17". I år 2008 blev den nye model lavet i aluminium i stedet for polycarbotnat. Efter tre år med stor succes blev modellen også produceret i en mindre model på 13". Apple kalder selv Macbook Pro modellen utrolig tynd og let, men den er også utrolig kraftfuld. Sådan en lækker computer fortjener også en lækker oplader, og det kan købes her.

Hvis du har mistet din Macbook pro lader, så er du landet det rigtige sted. Vi har nemlig nogle attraktive Mac pro oplader priser tilgængelige. For det kan være en dyr fornøjelse at skulle til at investere i en ny lader til sin Macbook, her svinger priserne normalt mellem 600-700 kr for en original MacBook pro oplader. Hos OnkelBillig synes vi det er en enorm sum at skulle afgive, for at købe en ny oplader til macbook pro, derfor har vi taget sagen i egen hånd. Hvis man gerne vil have en Macbook oplader til et par hundrede kroner, så ender man altid med en uoriginal oplader, som tit kan variere ift. kvaliteten. Vi hos OnkelBillig sælger originale mac pro opladere til kun 499 kroner, det er stadig meget at skulle afgive for en oplader, men det er markant billigere end priserne på andre originale opladere. Hvis du skulle være i tvivl om hvor store besparelser der er, ved at købe original Macbook pro lader, så kan du selv søge lidt rundt på nettet.

Vi sælger også uorginale opladere til billige penge. Men man skal altid være opmærksom, når man investere i et uoriginalt produkt, især når det drejer sig om uoriginale mac opladere. Hos OnkelBillig.dk tester vi jævnligt vores uoriginale macbook pro opladere, så vi ikke skulle støde på uheldige oplevelser som defekte opladere, smeltning eller at opladeren bare stoppper med at lade. Vi køber vores uoriginale ladere ind hos store veletableret fabrikker, så vi ved at de har været igennem en vis proces også selvom de er uoriginale. Hvis det alligevel skulle opstå, at du har modtaget en uoriginal som ikke lever op til dine forventninger, så bytter vi gerne opladeren. Uanset hvad så kan du finde lige den oplader til Macbook pro 13 eller Macbook pro 15, som du går og leder efter.

Fordele ved en oplader til MacBook pro

Det er tydeligt at se, at en magsafe oplader er et produkt fra Apple. En Mac oplader er ikke bare en helt almindelig bærbar oplader, den har nemlig nogle helt unikke kendetegn. Som man godt kunne have sagt sig selv, så er farven selvfølgelig hvid, da det indikerer et rent og stilrent look. Det er også værd at tage et kig på selve opladerens magnetiske strømstik. Selve opladerens strømstik er magnetisk, så hvis en snubler over oplader kablet mens den er tilsluttet, vil opladeren falde på jorden og ikke computeren.