MacBook Air Oplader

Står du og mangler en billig oplader til Macbook air, for så er Bomo stedet. Vi har et bredt udvalg af opladere til netop din Macbook Air. Her kan du både købe de populære uoriginale mac air opladere, derudover sælger vi også de originale Macbook Air opladere fra Apple. Vi har et bredt udvalg af MacBook air strømforsyning, her kan du både købe en Macbook air 13 oplader og MacBook air 11 oplader. Hvis du er i tvivl om hvilken oplader som passer til din Macbook, så har vi lavet en lille guide i bunden.

Står du og mangler en ny Macbook air oplader?

Macbook Air er designet til at balancere mellem både ydeevne og bærbarhed. Macbook air består af et fuld-størrelse tastatur design, et bearbejdet kabinet lavet af aluminium og en meget lys samt tynd struktur. Her de seneste år er MacBook Air blevet den bedst sælgende Macintosh-computer, og den bedst sælgende ultrabærbar notebook på markedet. Populariteten skyldes at den bærbare computer har en revolutionerende letvægt, men stadig en kraftfuld processer.

Der bliver hvert år solgt flere og flere Macbook air computere i Danmark, hvilket betyder at der er flere og flere der ejer en Magsafe oplader til MacBook air. Apples unikke opladere skiller sig markant ud fra størstedelen af andre bærbare opladere. Det gør de blandt andet fordi strømboksen sidder forenden af kablet. Derudover så er den hvide farve, med til at kendetegne et af Apples unikke produkter. En MacBook air oplader er også udstyret med et magnetisk strømstik, hvilket vil sige, at hvis der er nogen der træder eller snubler over dit opladerkabel, så i stedet for at hele din macbook falder til jorden, så er det kun stikket der ryger ud af magnet-indgangen.

Desuden så har Apple fundet en løsning på det velkendte problem med opladerstikket der ligger og flyder, og vikler sig ind i sig selv. Magsafe er nemlig udstyret med flip-holdere, som kan foldes ud og anvendes til at vikle kablet rundt om, så din mac air oplader stadig forholder sig lille, kompakt og lige til at have liggende i tasken.  

Hvad skulle man gøre uden en oplader til Macbook air?

Selvom Macbook air næsten kan holde batteri til en hel dag, så kan det ikke undgås at skulle bruge en opladning en gang i mellem. Derfor er det vigtigt at have en Mac air oplader der leverer strøm korrekt, uden at der sker en kortslutning. Her hos Bomo går vi meget op i kvaliteten af de produkter vi sender, især vores Mac ladere derfor tester vi jævnligt vores originale og uoriginale ladere.

Det kan være en dyr fornøjelse at skulle til at investere i en ny lader til MacBook air, især hvis du vil have fat i en original oplader. Vi har gjort noget ved dette problem. Vi har derfor lavet nogle stærke aftaler med leverandøren, samt sat vores omkostninger ned, det betyder at du kan købe en ny original Mac air lader til kun 499kr. Vi tjener selvfølgelig mindre end vores konkurrenter, men det er med til at holde vores koncept ved lige, nemlig at vi vil være de billigste. Vi har selvfølgelig også billigere uoriginale MacBook opladere, som også er et kig værd.

Hvis du har investeret i en ny Mac air oplader, så må ikke glemme at passe godt på den. Vi har derfor lavet et par tips til dig, som kan være med til at øge sikkerheden på din mac air lader.


• Husk at bevar den godt. Mange glemmer ofte at passe på sin oplader på en forsvarlig måde, derfor er det vigtigt at den sjældent bliver ramt af hård genstande. Hvis du har din Macbook med i skole eller arbejde, så sørg for at din oplader har sin egen lomme i tasken, på den måde undgår du at den rumler rundt nede i bunden af tasken. Dette punkt er især vigtig at være opmærksom på, når man ejer en uoriginal macbook oplader.

• Undgå varme genstande. Det er aldrig en god ide, at have sin mac lader tæt på varme genstande. Vi har alle hørt om en macbook opladeren, der begyndte at smelte og sommetider skyldes årsagen andre varme genstande. Så undgå derfor at opladeren er i nærheden af radiatoren, elkedlen eller andre varme objekter.

• Husk at give din oplader pauser. Selvom at opladeren automatisk stopper med at føre strøm gennem kablet, når computeren er opladet, så er det en god ide at hive stikket ud. Hvis din mac lader har siddet i en stikkontakt i mange timer, også uden den er i brug, så har en den ligesom alle andre elektroniske enheder, brug for at koble af.

Skal jeg vælge en uoriginal eller original mac oplader?

Vi kan vidst ikke komme uden om det store spørgsmål, når man skal investere i et nyt oplader kabel til Macbook: Orgiginal eller uoriginal? For det kan være en dyr fornøjelse og skulle investere i en ny original Apple Mac oplader. Hvis vi tager et kig på den originale macbook oplader, så er Apple kendt for at have en enorm høj pris på deres opladere. Her skal du tit betale en pris mellem 600-800 kroner for et original kabel, og det synes vi er alt for højt. Vi har derfor formået at presse prisen ned på vores originale Apple opladere, så du kan købe en billig mac oplader, der endda er original til kun 499 kroner. Her kan du spare penge, hvis du vil investere i en original oplader.

Hvis det stadig er for en stor mundfuld, at skyde 499 kroner i en ny oplader, så har vi også et andet alternativ. Nemlig vores uoriginale mac opladere, dem kan du købe for imellem 300-400 kroner. Vores uoriginale opladere, kommer via en fabrik som specialiserer sig for MacBook strømforsyning. Man skal selvfølgelig tage sine forbehold, når man køber en uoriginal lader kabel, dog har vi oplevet en lille RMA. Hvis det skulle opstå, at opladeren pludselig stopper med at oplade, bytter vi den med et smil.

Sådan finder du din Macbook model:

Det er vigtigt at man ved lige præcis hvilken MacBook du har, så man kan købe den rigtige oplader. Om man har behov for en ny Macbook pro oplader eller Macbook air oplader, så kræver det at du har styr på nogle ting, før du klikker køb. Hvis du ikke allerede ved hvilken Macbook model du har, så har vi lavet en lille guide, som er illustreret grafisk forneden. Om du har en MacBook air 11 / 13 eller MacBook pro 13 / 15 / 17, er det vigtigt at være opmærksom på hvilket stik, samt volt den skal bruge. Inde på de specifikke produkter, kan du læse om hvilken oplader du skal vælge. Det er dog vigtigt at kende forskel på de to strøm-stik, som de forskellige Macbooks anvender.

L-stik: Som navnet fortæller, så ligner stikket et L. Det bliver også kaldt for Magsafe 1 stik. Stikket bruges tit til de ældre MacBook modeller. (Du kan se i guiden, hvilket stik din mac bruger)

T-stik: Som navnet fortæller, så ligner stikket et T. Det bliver også kaldt for Magsafe 2 stik. De fleste nye MacBook modeller, anvender et T-stik. (Du kan se i guiden, hvilket stik din mac bruger)

Det er ikke kun selve strøm-stikket du skal vide have på plads. Det er også meget vigtigt at man vælger den helt rigtige volt oplader model, så du kan levere den optimale strøm til din Macbook. Der findes tre forskellige volt enheder: 45W, 60W og 85W. Jo kraftigere din MacBook er, jo højere skal W være i din oplader. Alle Macbook air generationer bruger eksempelvis 45W, fordi de er mindre kraftigere end MacBook pro computerne, som bruger 60W og 85W. Du kan blive meget klogere på dette emne, samt forstå hvor meget volt din oplader skal have, ved at tage et kig på vores skema, som du finder inde på de specifikke produkter eller forneden.

airopladertabel-9.jpg