iPhone

Er du på udgik efter tilbehør til din iPhone? Her finder du et bredt udvalg af covers, opladere, panserglas og meget mere til din iPhone. Forneden skal du blot vælge hvilken iPhone model, som du søger tilbehør til, derefter vil du blive præsenteret for en masse cool tilbehør. Vi håber du finder dit ønsket tilbehør til din iPhone her.

iPhone er den mest populære smartphone på markedet, derfor findes der også et stort marked for iPhone tilbehør. Hos os har vi et stort udvalg af Apple iPhone tilbehør. Vi har masser af gear og gadgets til iPhone. Vi vægter kvaliteten højt og prøver at presse prisen i bund, så du kan få en god handel. Som altid har vi fokus på at levere unikke produkter, som man ikke finder andre stede, og det vil også kunne ses ved vores cool tilbehør til iPhone. Vi har et stærkt udvalg af blandt andet iphone covers, iphone høretelefoner og oplader til iphone.  

Forskellige iPhones

Da vi ved hvor populære iPhones er i Danmark, ved vi også hvor mange forskellige modeller der findes. Derfor har vi ikke kun iphone 6 cover, men også tilbehør til resten af alle de iPhones der er på markedet. Vi har derfor lavet underkategorier, som ses ovenfor, så du for eksempel både kan finde iPhone 5s covers eller panserglas iphone 6.

Covers

Her hos os har vi valgt at bestræber os efter et stort udvalg af mange forskellige spændende produkter. Vi tilbyder et stort udvalg med for eksempel en masse forskellige iphone 6 covers, fordi vi ved hvor dyrebar ens iPhone er, og hvor surt det er den går i stykker. Derfor tilbyder vi en masse forskellige covers til iPhone, så du kan finde det cover der passer netop dig, og få din iPhone beskyttet mod omgivelserne. Selvom de fleste køber et cover fordi de ønsker at beskytte deres smartphone, så er der dog stor forskel på hvordan folk ønsker det skal se ud. Nogen er til de farverige og anderledes covers som skiller sig ud fra mængden, mens andre er mere til de stilfulde og gennemsigtige iPhone covers. Derfor tilbyder vi begge dele, så du kan finde det produkt der passer til dig. Udover det har vi også et stort udvalg af cases som kan mere end bare beskytte din iPhone. Her har vi for eksempel iphone covers med kortholder, som betyder at du kan nøjes med at kun have din mobil på dig, da din iphone nu både fungere som en mobil og pengepung. Derudover har vi også battericovers som ikke kun beskytter, men også fungere som et ekstra batteri. Så snart din iPhone er ved at løbe tør for strøm, så klikker du bare på battericoveret, og vupti så oplader din iphone uden den er tilsluttet til noget som helst.

Panserglas

At smadre ens iPhones skærm er det værste, og derefter står du med valget mellem at enten få den repareret eller at skulle leve med flænger i skærmen resten af tiden. Begge dele er utroligt surt, og derfor vil vi gøre alt for at forhindre denne oplevelse. Touch skærmen er det vigtigste på din, og derfor er det også super vigtigt at den er top beskyttet. Der findes mange forskellige typer af skærmbeskyttelse til iPhone 6, hvor der er stor forskel på hvad de kan holde til. I den billige ende ligger skærmfilm, som er et tyndt lag film der beskytter skærmen imod slag og ridser. I den anden ende ligger panserglas som er lidt dyrere men til gengæld også beskytter langt mere. Med et panserglas er din iPhone beskyttet mod ridser af skarpe genstande, tab fra høje højder og hårde slag. Da vi ved hvor vigtigt det er tilbyder vi ikke kun iPhone 6 panserglas, men også til resten af modellerne, såsom iPhone 5, iPhone 5s, iPhone 4s, iPhone 6+, iPhone 7 osv.

Opladere

Står du og skal bruge en oplader til iphone, så er det store spørgsmål om du skal bruge et 30-pin stik eller et lightning kabel. 30pin er det stik som bruges til at oplade iphone 4s og alle modellerne forinden. Lightning kablet udkom på sammen tid med iPhone 5, og har været det eneste oplader kabel Apple har været brugt siden. Nu hvor du har fundet ud af hvilket stik din iphone skal bruge, så mangler du bare at beslutte hvilket kabel du skal bruge. Der er nemlig mange parametre at tage højde for. Skal det være et originalt eller uoriginalt iphone kabel, hvor langt skal det være og hvilket materiale skal det være bestående af. Vi har et stort udvalg på alle hylder, om du så er til en trådløs oplader eller et originalt oplader kabel til iPhone.

Gadgets

Her finder du også et bredt udvalg af det tilbehør som man altid smider væk eller mister, nemlig ens høretelefoner. Her spænder vores udvalg mellem de billige standard earpods, som altid er fornuftigt at have to af. Samtidig har du også mulighed for at købe de originale iPhone høretelefoner. Udover iPhone høretelefoner, så sælger vi også en masse andet lækkert tilbehør som ikke kun passer til iphone, men også andre tablets og smartphones. Vi har blandt andet de populære powerbanks mobilbatterier på lager, som kan klare hele to fulde opladninger. Her finder du også produkter som iphone docking stations, iphone holdere, kameralinser og endda selfie stange. Udover alt dette, så har vi også et udvalg af værktøj og reservedele til din iPhone. Så i stedet for at skulle betale for en udskiftning af skærm, så vil du selv kunne ordne det. Gå på opdagelse i gadgets her.

 

Når du bestiller Apple iPhone udstyr, modtager du din pakke allerede 1-2 dage efter købet. Det kalder vi hurtig levering. Hvis et produkt ikke lever op til dine forventninger, så finder vi altid en løsning.