Vi holder ferielukket fra den 16. til den 27. juni. Vi sender ordrer igen d. 28 juni. Det er dog stadig muligt at kontakte os på mail. :)

iPhone

Er du på udgik efter tilbehør til din iPhone? Her finder du et bredt udvalg af covers, opladere, panserglas og meget mere til din iPhone. Forneden skal du blot vælge hvilken iPhone model, som du søger tilbehør til, derefter vil du blive præsenteret for en masse cool tilbehør. Vi håber du finder dit ønsket tilbehør til din iPhone her.

iPhonen er den mest populære smartphone på markedet, derfor findes der også et stort marked for iPhone tilbehør. Hos os har vi et stort udvalg af Apple iPhone tilbehør. Vi har masser af gear og gadgets til iPhone. Vi vægter kvaliteten højt og prøver at presse prisen i bund, så du kan få en god handel. Som altid har vi fokus på at levere unikke produkter, som man ikke finder andre stede, og det vil også kunne ses ved vores cool tilbehør til iPhone.

Vi har et stærkt udvalg af tilbehør, som også skinner igennem i vores nøje udvalgte produkter, som spænder sig fra alt fra cases til panserglas. Vi mener det er vigtigt at kunne beskytte sin mobil, derfor kan du købe et beskyttende, robust og solidt cover. Men samtidig kan du også købe et panserglas, så din iPhone er beskyttet hele vejen rundt. Her finder du også et bredt udvalg af det tilbehør som man altid smider væk eller mister, nemlig ens høretelefoner. Her spænder vores udvalg mellem de billige standard earpods, som altid er fonuftigt at have to af. Samtidig har du også mulighed for at købe de originale iPhone høretelefoner.
 
Når du bestiller Apple iPhone udstyr, modtager du din pakke allerede 1-2 dage efter købet. Det kalder vi hurtig levering. Hvis et produkt ikke lever op til dine forventninger, så finder vi altid en løsning.