IPAD AIR Cover

Hvis du lige har investeret i en ny iPad, men har brug for at få den beskyttet inden uheldet er ude, så er du kommet til det rette sted. Vi hos Bomo har et iPad Air 2 cover til enhver smag. I vores sortiment finder du både beskyttelse til forsiden og bagsiden af din iPad. Her finder du alt fra iPad air smart covers til cases der beskytter mod alt, så du undgår at komme ud i den situation, hvor din iPad air er gået i stykker, og du skal betale for en reparation. Priserne er presset i bund, så du ikke skal betale en formue for et nyt cover til iPad air. Når du har fundet det perfekte cover til dig, så vil du modtage den inden for et par dage, da vi sender med 1-2 dages levering. 

Best-sellers i denne kategori
Viser 1 - 10 af 10

Den første iPad udkom i begyndelsen af 2010, og blev hurtigt en stor succes for Apple. Næsten 4 år efter udgives den første iPad Air, som i modsætning til de forrige iPads var tyndere, med mindre skærm og udstyret med en bedre processor. iPad Air blev hurtigt meget populær, hvilket også er hvorfor vi har fokuseret på et bredt udvalg til enhver smag. Selvom vi også sælger meget andet tilbehør til iPad air, så har vi valgt at specielt have fokus på udvalget af covers og cases til iPad Air, da vi ved hvor vigtigt det er at beskytte sin tablet. Men hvordan beskytter man ens iPad Air bedst, og hvad skal man kigge efter?

Hvordan beskytter man sin iPad air bedst?

iPad Air er superlet og supertynd, men derfor desværre også ret sårbar. Touch skærmen er det vigtigste på din iPad, da du uden den ikke kan bruge din iPad til noget. Derfor er den også super vigtig at beskytte, da den desværre hurtigt kan gå i stykker. Vi forslår derfor at altid være opmærksom på om coveret beskytter både forsiden og bagsiden af iPad’en. Hos Bomo er vi derfor specielt vilde med de iPad Air covers, som har et foldbart frontcover. Ikke kun fordi det beskytter din touchskærm, men også fordi det er super praktisk at bruge, da du sagtens kan komme til din iPad uden at skulle tage coveret helt af først. Udover dette, så kan det foldbare flip også foldes til en holder til din iPad, som er perfekt til hvis du skal skrive på tastaturet eller se en film. 

Forskellige iPad air covers og cases

Til iPad Air findes der mange forskellige covers, og derfor kan det også være svært at finde det cover som bedst kan lide. For udover et smart etui til iPad air 2, så har vi også mange andre forskellige slags cases. Et eksempel på dette er de covers som giver den ultimative beskyttelse, så du aldrig mere skal bekymre dig om din iPads sikkerhed. Ikke nok med at disse covers beskytter stød, tab og slag, så beskytter de også alle knapper og indgangene i mod støv og skidt. Hvilket betyder at du med dette cover altid har en iPad Air som er sikret mod omgivelserne og aldrig går i stykker. Udover disse covers og cases til iPad, så tilbyder vi f.eks. også covers af fint svensk design. Et cover der ikke kun beskytter din iPad imod ridser skrammer og tab, men som også er unikt og stråler af kvalitet. 
 

Hos os kan du ofte finde et billigt iPad Air cover, da vi ofte laver tilbud og altid sigter efter at have de billigste priser på hele markedet. Derudover tilbyder 90 dages fuld returret, så du har mulighed for at returnere dit cover, hvis nu du nu skulle have skiftet mening. På den måde giver vi dig en større tryghed, når du køber covers til din iPad Air her hos os.