IPHONE 4 Høretelefoner

Har du mistet dine gamle høretelefoner, eller mangler du bare en ny lyd til din iPhone 4? Vi har et bredt udvalg af earplugs høretelefoner til iPhone 4. Vi sælger både de standard hvide iPhone 4 earplugs, men også de mere farverige earpods, også kendt som colorpods. Vores hovedtelefoner fungerer ligesom et headset, de har nemlig en indbygget mikrofon, så du kan ringe og modtage opkald med vores iphone 4 headset. På den anden side af mikrofonen, finder du mute og volume knapperne. Med volume knapperne kan du altid skrue op og ned på musikken, på en nem og hurtig måde, volume knapperne er især praktiske hvis man er ude at dyrke sport.
Best-sellers i denne kategori
 • Er du træt af at kun kunne bruge en høretelefon, når du deler din lyd/musik med andre? Hvorfor kun dele om en hovedtelefon på ens mobil, mp3 eller tablet. Med en 2-in-1 lydkabel kan du have to hovedtelefoner i på samme tid. Den fungerer som en splitter hvor der opstår to nye lydstik. Nu kan du nyde musik, film og lyde sammen med en anden. Farve: hvid

  29,00 DKK
 • Står du og mangler et headset til din mobil, tablet eller bærbar? Med et par høretelefoner er du sikret god lyd, til en god pris. Høretelefonerne har en god pasform og former sig perfekt til de fleste ører. Dette headset er ikke originalt, men er en af de bedste ikke originale earpods på markedet.

  109,00 DKK
 • Dette bluetooth headset er det oplagte løbeheadset. Her går lyd, komfort og teknologi op i en højere enhed, som er med til at give den bedste oplevelse.

  259,00 DKK
 • Er du træt af at kun kunne bruge en høretelefon, når du deler din lyd/musik med andre? Hvorfor kun dele om en hovedtelefon på ens mobil, mp3 eller tablet. Med vores kvalitets 2-in-1 lydkabel fra eSTUFF kan du have to hovedtelefoner i på samme tid. Her får du et kvalitets gadget fra eSTUFF.

  35,00 DKK
 • Er du træt af at kun kunne bruge en høretelefon, når du deler din lyd/musik med andre? Hvorfor kun dele om en hovedtelefon på ens mobil, mp3 eller tablet. Med vores lækre og robuste eSTUFF Minijack splitter, fra eSTUFF kan du have to hovedtelefoner i på samme tid. Her får du et kvalitets gadget fra eSTUFF.

  35,00 DKK
 • Producenten Rock har skabt et simpelt og stilrent headset, som ikke går på kompromis med lyden. Prisen er overkommelig og Rock Mula in-ear headsettet lever op til vores forventninger. 

  89,00 DKK
 • Dette smarte sport headset fra Sandberg sidder godt fast i dine ører, og falder ikke ud, når du dyrker sport. Høretelefonerne er designet til vores øreform, så du kan nyde musik uden de sidder løst.

  229,00 DKK
 • Er du træt af at dine hovedtelefoner altid vikles ind i sig selv? Med disse hovedtelefoner er chancen for sammenviklet hovedetelefoner reduceret markant. Headsettet fra Veho er langtidsholdbart og noget af det bedste på markedet til prisen.

  219,00 DKK
Viser 1 - 8 af 8

Vores iPhone 4 earbuds er også lavet med et lækkert in-ear design, som gør det muligt at have høretelefonerne i øret, uden de falder ud efter noget tid. Her skal du ikke betale en formue for et par nye earplugs, prisen på vores earplugs hovedtelefoner er presset i bund, så du kan købe billige høretelefoner til iPhone 4. 

Vi har en hurtig levering. Køb i dag og modtag pakken indenfor 1-3 hverdage.