iPhone 7+

I slutningen af 2016 præsenterede Apple os for de to nye Apple iPhone modeller iPhone 7 og iPhone 7 plus. Her var det specielt iPhone 7+ der stak ud, da den havde markant flere nye funktioner. Her var en af de helt store nyheder at den var udstyret med et Dual-kamera altså to kameraer, i modsætning til alle tidligere modeller, som kun er udstyret med et. Det at iPhone 7plus havde Dual kamera betød et meget bedre kamera der kunne tage skarpere billeder, og havde meget bedre zoom egenskaber. Udover dette havde iPhone 7 Plus også en masse andre nye funktioner og en kraftigere processer, som var med til at gøre denne smartphone en af de stærkeste på markedet. Og selvfølgelig har vi hos Bomo et kæmpe udvalg til en af de mest fremtrædende smartphones på markedet. I vores sortiment finder du alt til din iPhone 7plus, fra iPhone 7 plus covers med kortholder til verdens stærkeste lightning kabel, som er et must for dig der har alt til din iPhone.

 

iPhone 7 plus covers og andet beskyttelse

Nu til dags hvor iPhones er så værdifulde er det nu vigtigere end aldrig før at beskytte den så godt som muligt. Og da det er vigtigt at beskytte ens iPhone hele vejen rundt, forslår vi at man både investerer i et cover og panserglas, så du forhindre at skulle betale for en reparation af din iPhone 7plus. Covers er en god form for beskyttelse, da de både beskytter bagsiden og kanterne, og giver et unikt look til din iPhone. Har du fundet et lækkert iPhone 6plus cover eller ejer du et i forvejen, så må vi desværre melde at det ikke vil passe til din iPhone 7 plus. For selvom Dual-kameraet er en super lækker funktion, så har det dog den ulempe at det betyder at et iPhone 6 plus cover vil blokere for dit kamera. Men frygt ej, for hos os finder du et lækkert udvalg af kvalitets iPhone7 plus covers. Tag for eksempel vores iPhone 7 plus covers med kortholder, som kan opbevare alle dine kort og kontanter, så du ikke hele tiden behøver at rende rundt med både mobil og pung. Udover vores flip covers, så har vi også lige fået nye marmor covers hjem, som er af lækker kvalitet og sætter et unikt præg på din iPhone. Men selvom covers giver en god beskyttelse af din smartphone, så beskytter de dog sjældent også skærmen, og derfor forslår vi at altid have et panserglas på mobilen, så du forhindre at stå i den trælse situation med en smadret touch skærm.

Opladere til iPhone 7 plus

I modsætning til covers og panserglas, så bruger iPhone 7 og iPhone 7 plus, heldigvis stadig samme lightning oplader som tidligere modeller. Dette betyder for eksempel at en iPhone 5 oplader også passer til iPhone 7+. Står du dog og mangler et nyt lightning kabel, så er du kommet til det rette sted. I vores sortiment finder du meget mere end bare standard 1 meter iPhone lightning kabler. Blandt vores mange produkter finder du en stor gruppe opladere i forskellige længder, da du sommetider bare har brug for et kabel der er længere end en meter. Bare at kablet er en meter længere giver en utrolig frihed, da du ikke er nært så afhængig af at være tæt på en stikkontakt. I vores udvalg har vi også fokuseret meget på at have et udvalg af anderledes produkter du ikke ser hver dag. Et eksempel på dette er vores nylon kabler, som ikke kun er holdbare og af god kvalitet, men også super praktiske. Kablet kan nemlig ikke vikles ind i sig selv, på samme måde som de originale kabler kan, hvilket betyder at du uden bekymring kan smide dette kabel ned i lommen eller taksen når det er brugt.

Hos os er priserne på iPhone 7plus tilbehør altid presset i bund, og som en bonus tilbyder vi også prisgaranti. Så du kan handle med ro i maven hos os. Skulle du dog modtage et produkt med vores lynhurtige 1-2 dags fragt, som ikke lige er dig, så tilbyder vi også 90 dages returret.