Apple

Elsker du Apple og deres lækre produkter? Det gør vi ihvertfald, og derfor har vi et stærkt udvalg af cool Apple produkter, som egner sig perfekt til iPad, iPhone og Macbook. Her finder du både kabler, adapters, høretelefoner og meget mere. Find dit yndlings Apple produkt her.
Best-sellers i denne kategori
 • Er din gamle Apple duck-head adapter forsvundet eller mangler du en ny? Her kan du købe en ny original duck head adapter fra Apple.

  75,00 DKK
 • Det er ikke uden grund at Apples EarPods er markedets mest populære høretelefoner. Her får du en lækker lyd, som har en stærk bas, som man sjældent ser ved andre in-ear høretelefoner.

  179,00 DKK
 • Med denne adapter har du mulighed for at anvende høretelefoner til din iPhone 7. Mikrofon, mute og skru op/ned virker stadig når du anvender adapteren. Du kan også bruge et AUX kabel med denne adapter.

  99,00 DKK
 • Med et 2 meter originalt Apple lightning kabel går du aldrig galt i byen. Her får du en stabil, sikker og hurtig opladning. Dette kabel er det samme kabel som du fik med, da du købte din iPad/iPhone/iPod.

  249,00 DKK
 • Med et originalt Apple lightning kabel går du aldrig galt i byen. Her får du en stabil, sikker og hurtig opladning. Dette kabel er det samme kabel som du fik med, da du købte din iPad/iPhone/iPod.

  179,00 DKK
 • Med en original Apple 12W USB adapter kan du oplade din iPad på en hurtig og sikker måde. Du kan også oplade din iPhone og andre tablets med adapteren. Det er den samme adapter, som du fik med da du købte din iPad.

  179,00 DKK
 • Har du mistet din Macbook oplader eller er den gået i stykker? Med vores premium Magsafe 85W oplader, er du sikret en langtidsholdbar løsning. Dette er en 85W Mac oplader, det betyder at den er kompatibel med Macbook Pro 15, 15 retina og Macbook Pro 17. Her får du kvalitet for pengene.

  329,00 DKK
 • Har du mistet din Macbook oplader eller er den gået i stykker? Med vores premium Magsafe 60W oplader, er du sikret en langtidsholdbar løsning. Dette er en 60W Mac oplader, det betyder at den er kompatibel med Macbook Pro 13 og Macbook pro 13 Retina. Her får du kvalitet for pengene.

  329,00 DKK
 • Har du mistet din Macbook oplader eller er den gået i stykker? Med vores premium Magsafe 45W oplader, er du sikret en langtidsholdbar løsning. Dette er en 45W Mac oplader, det betyder at den er kompatibel med Macbook Air 11 og Macbook Air 13. Her får du kvalitet for pengene.

  329,00 DKK
 • Er du træt af at skulle oplade din enhed, via en computer? Med en original Apple USB power adapter kan du oplade din mobil, iPhone eller iPod direkte via stikkontakten. Denne adapter er den samme, som når du køber en iPhone/iPod. Oplad sikkert med et originalt Apple 5W strømstik.

  179,00 DKK
Viser 1 - 10 af 10