Fuse Chicken

Best-sellers i denne kategori
 • Med dette robuste og stilrene Bobine lightning kabel, får du både en biloplader, mobilholder og charger dock i et kabel. Den er perfekt til bilen og skrivebordet. Kablet kan formes som du ønsker.

  289,00 DKK
 • Er du på udkig efter en unik, praktisk og stilren charger dock til din iPhone? For så er du kommet til det rette sted. Her får du et smart lightning kabel, som er udformet med en charger dock ende. 

  259,00 DKK
 • Det er ikke for sjov, at dette Titan lightning kabel bliver kaldt: "The thoughest cable on earth". Kablet er produceret af den amerikanske producent Fuse Chicken, og anses som mere end bare robust. For dette kabel er ikke et helt almindeligt kabel, derfor medfølger der også en 99 års garanti.

  229,00 DKK
 • Går din oplader også ofte alt for hurtigt i stykker?Så er løsningen Titan kablet fra Fuse Chicken. Med dette robuste oplader kabel behøver du faktisk ikke andre, idet det holder hele livet. Den amerikanske producent Fuse Chicken som står bag, kalder selv kablet "The thoughest cable on earth", som siger lidt om hvad det kan holde til. 

  239,00 DKK
Viser 1 - 4 af 4