IPHONE 5 Høretelefoner

Har du mistet dine iPhone 5 høretelefoner? Her kan du med garanti finde de hovedtelefoner du mangler til din iPhone 5. Vi har et stort udvalg af billige in-ear earpods til iPhone 5 og iPhone 5S. Vi sælger ikke kun de standard hvide earplugs, vi har nemlig et stort farverigt udvalg. Vi har valgt at holde vores udvalg så bredt som muligt, så du kan finde de høretelefoner der lige præcis opfylder dit behov. Her finder du også de populære wireless bluetooth høretelefoner til iPhone 5. Her får du en god lyd, til en billig pris.
Best-sellers i denne kategori
 • Er du træt af at kun kunne bruge en høretelefon, når du deler din lyd/musik med andre? Hvorfor kun dele om en hovedtelefon på ens mobil, mp3 eller tablet. Med en 2-in-1 lydkabel kan du have to hovedtelefoner i på samme tid. Den fungerer som en splitter hvor der opstår to nye lydstik. Nu kan du nyde musik, film og lyde sammen med en anden. Farve: hvid

  29,00 DKK
 • Står du og mangler et headset til din mobil, tablet eller bærbar? Med et par høretelefoner er du sikret god lyd, til en god pris. Høretelefonerne har en god pasform og former sig perfekt til de fleste ører. Dette headset er ikke originalt, men er en af de bedste ikke originale earpods på markedet.

  109,00 DKK
 • Dette bluetooth headset er det oplagte løbeheadset. Her går lyd, komfort og teknologi op i en højere enhed, som er med til at give den bedste oplevelse.

  259,00 DKK
 • Er du træt af at kun kunne bruge en høretelefon, når du deler din lyd/musik med andre? Hvorfor kun dele om en hovedtelefon på ens mobil, mp3 eller tablet. Med vores kvalitets 2-in-1 lydkabel fra eSTUFF kan du have to hovedtelefoner i på samme tid. Her får du et kvalitets gadget fra eSTUFF.

  35,00 DKK
 • Er du træt af at kun kunne bruge en høretelefon, når du deler din lyd/musik med andre? Hvorfor kun dele om en hovedtelefon på ens mobil, mp3 eller tablet. Med vores lækre og robuste eSTUFF Minijack splitter, fra eSTUFF kan du have to hovedtelefoner i på samme tid. Her får du et kvalitets gadget fra eSTUFF.

  35,00 DKK
 • Dette smarte sport headset fra Sandberg sidder godt fast i dine ører, og falder ikke ud, når du dyrker sport. Høretelefonerne er designet til vores øreform, så du kan nyde musik uden de sidder løst.

  229,00 DKK
 • Er du træt af at dine hovedtelefoner altid vikles ind i sig selv? Med disse hovedtelefoner er chancen for sammenviklet hovedetelefoner reduceret markant. Headsettet fra Veho er langtidsholdbart og noget af det bedste på markedet til prisen.

  219,00 DKK
Viser 1 - 7 af 7

Vi har et stort udvalg af de populære farverige høretelefoner, også kendt som colorpods, med disse lækre colorpods, vil du med garanti skille dig ud af mængden af de kedelig earpods.. Så hvis du vil skille dig ud af mængden så er et par colorpods, lige noget for dig. Vores earpods til iPhone 5 har en god lyd, så du kan nyde musik eller videoer på mobilen med en lækker lyd. Selvom lyden er i top, formår vi alligevel at holde en meget fornuftig pris på vores headsets til iPhone 5, så du ikke skal betale store summer for et par nye hovedtelefoner. Du tilslutter bare earplugs høretelefonerne til din mobil, tablets, pc eller bærbare med en indgang til et lydstik (jackstik). Så hvad venter du på? Forkæl din iPhone 5 med vores lækre in-ear headset.