IPHONE 5 Skærmbeskyttelse

Går du og kigger efter skærmfilm til iPhone 5, for så er du kommet til det rette sted. Her kan du købe billig gennemsigtigt skærmbeskyttelse til iPhone 5. Det er super vigtigt at kunne beskytte sin iPhone 5 imod slag, ridser og især hvis du skulle tabe din iPhone. Med en iPhone 5 skærmbeskytter, slipper du for en smadret skærm og en dyr tur til reparation. Du kan købe billig beskyttelse til iPhone 5 skærmen her, som beskytter din skærm hele vejen rundt i kanterne. Hvis du vil have din mobil top sikret, så sæt også et solidt cover på, for så er du beskyttet imod alt.

Best-sellers i denne kategori
  • Vil du beskytte din iPhone 5 / 5S skærm imod mindre slag, tab og ridser? Med et iPhone 5 skærm panserglas slipper du for at tage turen forbi værkstedet. Et panserglas er ikke bare en normal skærmfilm, men en mere holdbar, sikker og robust beskyttelse

    75,00 DKK
  • Med dette panserglas fra Krusell er din iPhone 5's skærm i sikkerhed, da skærmen er beskyttet mod slag, tab og ridser. Med dette panserglas forhindrer du at skulle betale for en reparation af din skærm.

    189,00 DKK
Viser 1 - 2 af 2