Biloplader

Du kender problemet. Man sidder i bilen og ens mobil/tablet er ved at løbe tør for strøm, og der er ingen stikkontakt lige i nærheden. Men bare rolig, for løsningen er en biloplader. Med en smart biloplader kan du nemlig få strøm direkte via cigartænderen. Du tilslutter blot autoopladeren i din cigartænder og derefter tilslutter du dit oplader kabel i bilopladerens USB indgang. Og wupti. Pludselig har du strøm til din mobil eller tablet, uden du har behov for en stikkontakt eller en powerbank.
Best-sellers i denne kategori
 • Er du træt af at fumle med din mobil, når du er ude at køre?Gør bilturen sjovere og mere sikker med denne smarte bilholder. Bilholderen er nem at montere, lige hvor du ønsker det. Gør livet lidt nemmere med en magnetisk bilholder fra eSTUFF.

  239,00 DKK
 • Her får du både et MFI lightning kabel, hvilket vil sige at kablet er godkendt af Apple og følger Apple's krav i forhold til opladere. Samtidig får du også en smart lille billader, som du kan tilslutte i bilens cigartænder.

  169,00 DKK
 • Hvis du står og mangler mobil/tablet gear til din bil, så er du landet det rigtige sted. I denne multi bilpakke får du 3 super lækre produkter, som egner sig perfekt til bilen.

  119,00 DKK
 • Her får du en stilren, nem og praktisk biloplader med 2 USB indgange. Bilopladeren er produceret af Haweel, som har lagt vægt på at skabe en biloplader, der egner sig perfekt til både mobiler og tablets - samt den lange biltur. 

  89,00 DKK
 • Den lækre Rock motor biloplader fra Rock, giver dig mulighed for at oplade 3 enheder. Her får den en robust og stærk biloplader, som er praktisk i bilen og til de lange bilture.

  99,00 DKK
 • Denne lille men flotte biloplader fra Hoco, er perfekt til at oplade dine enheder i bilen på en sikker men effektiv måde. Denne biloplader sættes bare i cigarettænderen i din bil, og så har du mulighed for at oplade to enheder på en gang. Det eneste du skal bruge er en mobil/tablet der oplades via usb-stik.

  79,00 DKK
 • Med dette robuste og stilrene Bobine lightning kabel, får du både en biloplader, mobilholder og charger dock i et kabel. Den er perfekt til bilen og skrivebordet. Kablet kan formes som du ønsker.

  289,00 DKK
 • Med denne biloplader fra den danske producent  eSTUFF behøver du ikke længere tænke på din mobils strømniveau. Denne oplader til bilen er udstyret med en usbport, som kan bruges til at oplade stortset alle mobil-enheder, så længe deres opladerstik er udstyret med et usb-stik.  

  89,00 DKK
 • Med denne stilrene biloplader fra eSTUFF behøver du ikke længere tænke på din mobils strømniveau. Denne oplader til bilen er udstyret med en usbport, som kan bruges til at oplade stortset alle mobil-enheder, så længe deres opladerstik er udstyret med et usb-stik. 

  89,00 DKK
 • Med denne stilrene biloplader fra eSTUFF behøver du ikke længere tænke på din mobils strømniveau. Denne oplader til bilen er udstyret med en usbport, som kan bruges til at oplade stortset alle mobil-enheder, så længe deres opladerstik er udstyret med et usb-stik.  

  89,00 DKK
 • Er du træt af at løbe tør for strøm på lange bilture?Med denne stilrene biloplader er du sikret strøm på dine enheder hele bilturen. Bilopladeren har to USB porte, så du kan oplade 2 enheder på en gang. Den er nem at have med på farten og så ser den super lækker ud. Den vil klæde de fleste biler.

  109,00 DKK
 • Med denne smarte og stilrene mobilholder bliver køreturen lidt sjovere. Du kan du nemt og hurtigt sætte bilopladeren fast i ventilen, og derefter sætte din mobil fast.

  79,00 DKK
 • Er du også træt af at ledninger ligger og flyder i bilen?For med denne biloplader til lightning USB, slipper du for en lang ledning der flyder rundt. Selvom ledningen kun måler 25cm, så kan den strækkes ud til 1,2 meter, hvilket er nok til at den også kommer til gode for dem på bagsædet.

  117,00 DKK
 • Er du også træt af at løbe tør for strøm på de lange bilture?Med vores smarte familievenlige biloplader fra Haweel, bliver bilturen lidt sjovere. Denne biloplader har 4 USB porte, hvilket betyder at du kan oplade hele fire enheder på en gang.

  117,00 DKK
 • Med denne smarte bluetooth reciever, slipper du for ledninger i bilen, når du vil høre musik via din mobil/tablet. Den er lille, smart og praktisk.

  139,00 DKK
 • Med denne biloplader fra eSTUFF får du en smart billader, som kan tilsluttes til bilens cigarettænder. Selve oplader kablet er bestående af et 1 meter langt MFI-kabel, hvor adapteren til bilen sidder for enden.

  229,00 DKK
Viser 1 - 16 af 16

Hvorfor oplade dine enheder derhjemme, når du kan gøre det i bilen?

Det gennemsnitlige borger bruger hver uge, mange timer i bag rattet, så hvorfor ikke få lidt gavn ud af timerne i bilen?
Med vores biltilbehør, er det muligt at oplade enhver mobil enhed direkte fra cigarettænderen i bilen. 
 

Men hvad er en biloplader?

Hvis vi tager et kig på, hvordan sådan en billader fungerer, så er det meget simpelt. Du tilkobler blot biladapteren i cigarettænderen i bilen og derved tilslutter du dit oplader kabel i biladapteren. Her behøves ingen stikkontakt for at få opladet din smartphone eller tablet. Vores opladere er små og kompakte, og de kan sagtens gemmes væk i handskerummet.

 

Nutidens smartphones batterier holder sjældent strøm i særligt lang tid, derfor har man tit en næsten afladet enhed, når man er på vej ud af døren. Men her er det den smarte biloplader træder ind i billedet, da du nu blot kan oplade dine elektroniske apparater i bilen, på vej til arbejde. Der findes ingen undskyldning for ikke at købe en billader. Med en autolader kan du modtage opkald, spille spil eller surfe på nettet, uden at skulle bekymre sig om mobilen går død for strøm. 

 

Hvis du har familien med på bilturen, så tøv ikke. Vi har nemlig bilopladere, der har helt op til 4 USB indgange, det betyder at du kan have flere enheder til opladning i bilen. Hvad med prisen? Bomo er kendt for den lave pris, og det gælder bestemt også være bilopladere. Så køb din næste biloplader til bilen her og spar penge.

 

Vi har valgt at have et spændende og unikt udvalg af bilopladere til enhver enhed, for at sikre en sjovere biltur. Køb en autolader online og modtag den inden for få dage. Skulle der opstå problemer med opladeren, så bytter vi den med et smil.