IPHONE 6 Høretelefoner

Står du og mangler et par billige høretelefoner til iPhone 6, så er du kommet til det rette sted. Vi har et stort udvalg af earpods til iPhone 6. Her kan du købe et par høretelefoner, til en billig pris. Selvom vi har presset prisen i bund, får du stadig en god lyd til billige penge. Vi har valgt at fokusere på et stærkt men unikt udvalg af earplugs til iPhone 6, så du har mulighed for at finde det headset der matcher dine behov. Vi har blandt andet wireless bluetooth headset og unikke sports headset, som er perfekt til løbeturen. 
Best-sellers i denne kategori
 • Er du træt af at kun kunne bruge en høretelefon, når du deler din lyd/musik med andre? Hvorfor kun dele om en hovedtelefon på ens mobil, mp3 eller tablet. Med en 2-in-1 lydkabel kan du have to hovedtelefoner i på samme tid. Den fungerer som en splitter hvor der opstår to nye lydstik. Nu kan du nyde musik, film og lyde sammen med en anden. Farve: hvid

  29,00 DKK
 • Står du og mangler et headset til din mobil, tablet eller bærbar? Med et par høretelefoner er du sikret god lyd, til en god pris. Høretelefonerne har en god pasform og former sig perfekt til de fleste ører. Dette headset er ikke originalt, men er en af de bedste ikke originale earpods på markedet.

  109,00 DKK
 • Dette bluetooth headset er det oplagte løbeheadset. Her går lyd, komfort og teknologi op i en højere enhed, som er med til at give den bedste oplevelse.

  259,00 DKK
 • Er du træt af at kun kunne bruge en høretelefon, når du deler din lyd/musik med andre? Hvorfor kun dele om en hovedtelefon på ens mobil, mp3 eller tablet. Med vores kvalitets 2-in-1 lydkabel fra eSTUFF kan du have to hovedtelefoner i på samme tid. Her får du et kvalitets gadget fra eSTUFF.

  35,00 DKK
 • Er du træt af at kun kunne bruge en høretelefon, når du deler din lyd/musik med andre? Hvorfor kun dele om en hovedtelefon på ens mobil, mp3 eller tablet. Med vores lækre og robuste eSTUFF Minijack splitter, fra eSTUFF kan du have to hovedtelefoner i på samme tid. Her får du et kvalitets gadget fra eSTUFF.

  35,00 DKK
 • Producenten Rock har skabt et simpelt og stilrent headset, som ikke går på kompromis med lyden. Prisen er overkommelig og Rock Mula in-ear headsettet lever op til vores forventninger. 

  89,00 DKK
 • Dette smarte sport headset fra Sandberg sidder godt fast i dine ører, og falder ikke ud, når du dyrker sport. Høretelefonerne er designet til vores øreform, så du kan nyde musik uden de sidder løst.

  229,00 DKK
 • Er du træt af at dine hovedtelefoner altid vikles ind i sig selv? Med disse hovedtelefoner er chancen for sammenviklet hovedetelefoner reduceret markant. Headsettet fra Veho er langtidsholdbart og noget af det bedste på markedet til prisen.

  219,00 DKK
Viser 1 - 8 af 8

Vores høretelefoner leverer ikke kun den lækre lyd. Med vores smarte in-ear høretelefoner, kan du både modtage opkald og du kan ringe fra dens mikrofon, de fungerer ligesom et headset. Du kan også skrue på og ned på lyden, ved brug af headsettet volume-knapper. Vi sælger også andet lyd tilbehør til iPhone 6, du kan blandt andet købe vores smarte jackstik 2-in-1 lydkabel.

Så hvad venter du på? Køb et headset til din iPhone 6, og nyd den lækre lyd allerede imorgen.