IPHONE 6 Skærmbeskyttelse

Hvad skulle man bruge sin iPhone 6 til, hvis touch skærmen var smadret? Touch skærmen til ens iPhone er nøglen til ens iPhone, derfor er det vigtigt at skærmen er top beskyttet. Der findes mange forskellige former for skærmbeskyttelse til iPhone 6, der er både de lidt billigere skærmfilm og de lidt dyre panserglas. Hos os sælger vi både skærmbeskyttelse og panserglas. Hvis du er på udkig efter den lidt billigere løsning, til beskyttelse af touch skærmen, så er være skærmfilm et godt alternativ. Dette skærmfilm beskytter mod ridser, slag og de fleste tab. Hvor imod vores panserglas til iPhone 6, beskytter imod alt. Med panserglasset monteret på din iPhone, så har du givet din skærm en livsgaranti. Dette beskyttelses-glas beskytter din iPhone 6 mod ridser af skarpe genstande, tab fra høje højder og hårde slag.
Best-sellers i denne kategori
 • Vil du beskytte din iPhone 6 / 6S 4,7 skærm imod mindre slag, tab og ridser? Med vores standard iPhone 6 / 6S skærmbeskyttelse slipper du for at tage turen forbi værkstedet. Et skærmbeskyttelse er ikke bare en normal skærmfilm, men en mere holdbar, sikker og robust beskyttelse. Den beskytter godt mod mindre ridser.

  75,00 DKK
 • Vil du beskytte din iPhone 6 + skærm imod ekstreme slag, tab og ridser? Med et iPhone 6 plus skærm skærmbeskyttelse slipper du for at tage turen forbi værkstedet. Et skærmbeskyttelse er ikke bare en normal skærmfilm, men en meget holdbar, sikker og robust beskyttelse. Den kan modtage ekstreme slag, uden at tage skade.

  89,00 DKK
 • Med et 3D skærmbeskyttelse får du et stærkt skærmbeskyttelse til din iPhone 6/6S. Men hvad er et 3D skærmbeskyttelse og hvorfor skal du vælge det? Det fortæller vi forneden.

  89,00 DKK
 • Vil du beskytte din iPhone 6 skærm mod hårde slag, ridser og tab? Med dette TitanShield fra den danske mærke eSTUFF, går du aldrig galt i byen. Her får du robust skærmbeskyttelse, til en overkommelig pris. Se videoen forneden og bliv klogere på dette produkt.

  169,00 DKK
 • Dette er ikke helt normalt skærmbeskyttelse, da det er produceret med en stærk stålfri stålkant. På den måde undgår du at glasset får ridser i kanten og toppen, som man tit ser ved andet skærmbeskyttelse. Her får du stærk beskyttelse til din iPhone.

  139,00 DKK
Viser 1 - 5 af 5