iPad

Er du på udgik efter nyt tilbehør til din iPad? For så er du havnet det rigtige sted. Vi har samlet et spændende udvalg til din iPad tablet, om du så er på udkig efter et cover, oplader, panserglas eller noget helt andet. Vi har det meste på lager. Vores priser på vores iPad tilbehør er presset i bund, men kvaliteten er stadig i top. Vi har prisgaranti på alt vores tilbehør, hvilket betyder, at hvis du finder en af vores varer billigere et andet sted, så matcher vi prisen. Vi leverer alt iPad gear indenfor 1-2 dage. 

Vi har alt til din Apple iPad lige her, om du så har en ældre iPad 2 eller en nyere iPad air, så har vi det. Apple har allerede givet den lækre iPad et flot og lækkert design, så nu er det bare på tide at du forkæler den lidt. Om du så søger efter covers, høretelefoner eller opladere, så har vi det. Hvis du bare er nysgerrig og ønsker inspiration til nyt Apple iPad tilbehør, så skal vi nok hjælpe dig, vi sidder tilrådig på telefon og mail.
 
Vi har et unikt udvalg af tilbehør til din iPad, til priser hvor alle kan være med. Når du bestiller iPad gear, modtager du din pakke allerede 1-2 dage efter købet. Så du skal ikke vente længe, før du kan begynde at forkæle din iPad. 

Covers & powerbanks til iPad

I vores udvalg af lir til iPad, har vi særlig lagt fokus på to produktområder. Vi har nemlig samlet et stærkt udvalg af powerbanks og covers til iPad, som vi mener er to essentielle ting, hvis man ønsker at udnytte sin iPads fulde potentialle. Det er super vigtigt, at man har mulighed for at beskytte sin iPad mod kommende slag, ridser og tab. For hvad skal man bruge sin iPad til, hvis skærmen er smadret. Med det rigtige iPad omslag, kan du nemt og hurtigt forlænge levetiden på din tablet.
 
Udover covers har vi også et cool udvalg af stærke powerbanks til iPad, som har en høj strømkapacitet. En powerbank er super smart og er perfekt, særligt når du er på farten. Du kan sammenligne powerbanken med et ekstra battieri til din iPad. Du oplader bare powerbanken hjemmefra via din bærbar eller Macbook. Når powerbanken så er fuld opladet, kan du nemt og smart oplade din tablet, uden adgang til nogen stikkontakt. Det er ikke kun din iPad som kan få glæde af en transportabel powerbank, du kan sagtens oplade din iPhone eller mobil med powerbanken.