Høretelefoner

Er du på udkig efter et par nye høretelefoner til iPhone, mobil eller tablet, så er du kommet til det rette sted. Her kan du forkæle dine ører med et par lækre earpods eller et cool headset. Vi har et stort udvalg af de populære earpods høretelefoner, men vi har også et stærkt udvalg af billige bluetooth headset, som virker perfekt som et løbeheadset. Vi sælger både de populære brands høretelefoner, men også de mere nye og ukendte høretelefoner, uanset hvad er kvaliteten i top og prisen er presset i bund. Forkæl dine ører med et par lækre hovetelefoner fra Bomo.dk - Her er der penge at spare.

Best-sellers i denne kategori
 • Dette bluetooth headset er det oplagte løbeheadset. Her går lyd, komfort og teknologi op i en højere enhed, som er med til at give den bedste oplevelse.

  259,00 DKK
 • Står du og mangler et headset til din mobil, tablet eller bærbar? Med et par høretelefoner er du sikret god lyd, til en god pris. Høretelefonerne har en god pasform og former sig perfekt til de fleste ører. Dette headset er ikke originalt, men er en af de bedste ikke originale earpods på markedet.

  109,00 DKK
 • Er du træt af at kun kunne bruge en høretelefon, når du deler din lyd/musik med andre? Hvorfor kun dele om en hovedtelefon på ens mobil, mp3 eller tablet. Med en 2-in-1 lydkabel kan du have to hovedtelefoner i på samme tid. Den fungerer som en splitter hvor der opstår to nye lydstik. Nu kan du nyde musik, film og lyde sammen med en anden. Farve: hvid

  29,00 DKK
 • Er du træt af at kun kunne bruge en høretelefon, når du deler din lyd/musik med andre? Hvorfor kun dele om en hovedtelefon på ens mobil, mp3 eller tablet. Med vores kvalitets 2-in-1 lydkabel fra eSTUFF kan du have to hovedtelefoner i på samme tid. Her får du et kvalitets gadget fra eSTUFF.

  35,00 DKK
 • Er du træt af at kun kunne bruge en høretelefon, når du deler din lyd/musik med andre? Hvorfor kun dele om en hovedtelefon på ens mobil, mp3 eller tablet. Med vores lækre og robuste eSTUFF Minijack splitter, fra eSTUFF kan du have to hovedtelefoner i på samme tid. Her får du et kvalitets gadget fra eSTUFF.

  35,00 DKK
 • Producenten Rock har skabt et simpelt og stilrent headset, som ikke går på kompromis med lyden. Prisen er overkommelig og Rock Mula in-ear headsettet lever op til vores forventninger. 

  89,00 DKK
 • Dette smarte sport headset fra Sandberg sidder godt fast i dine ører, og falder ikke ud, når du dyrker sport. Høretelefonerne er designet til vores øreform, så du kan nyde musik uden de sidder løst.

  229,00 DKK
 • Er du træt af at dine hovedtelefoner altid vikles ind i sig selv? Med disse hovedtelefoner er chancen for sammenviklet hovedetelefoner reduceret markant. Headsettet fra Veho er langtidsholdbart og noget af det bedste på markedet til prisen.

  219,00 DKK
 • Det er ikke uden grund at Apples EarPods er markedets mest populære høretelefoner. Her får du en lækker lyd, som har en stærk bas, som man sjældent ser ved andre in-ear høretelefoner.

  179,00 DKK
Viser 1 - 9 af 9

Blandt vores produkter finder du kun høretelefoner der passer til alle enheder. Da det kan være svært at finde det perfekte par høretelefoner, har vi et stort sortiment med produkter såsom: trådløse høretelefoner, bluetooth headsets og in ear headphones. Tag for eksempel vores iPhone earpods som også fungerer som et headset, hvor du kan ringe og modtage med dets indbygget mikrofon. Så slipper du for at tage headsettet ud, hvis du skal modtage et opkald. Selvom prisen er presset i bund, så er lyden ikke til at tage fejl af. Lyden har en god bas og "all-round sound" og så sidder de godt i øret, uden at irritere.  
 

Er du en af de personer der er fan af Apples høretelefoner, så er du kommet til det rigtige sted. Her kan du nemlig finde de originale Apple høretelefoner til kun 179, som er et headset med en god lyd til prisen. Står du derimod og mangler et lidt billigere headset, så har vi også det perfekte alternativ. Hos os finder du også earplugs i super god kvalitet til kun 109kr. Forskellen på disse høretelefoner og de originale Apple høretelefoner, er at dem fra Apple har en smule bedre bas som det eneste.
 

Er du den mere aktive type, så kan du helt sikkert bruge et par af vores sportshøretelefoner. Tag for eksempel vores løbehøretelefoner fra Sandberg, som er bygget til brug under forskellige aktiviteter. Headsettet er designet til vores øreform, så du kan nyde musik uden de sidder løst. Blandt vores udvalg vil du også kunne finde trådløse høretelefoner, så du slipper for at bevæge dig med en ledning der konstant er i vejen. Disse bluetooth høretelefoner fungerer ved at de tændes, hvorefter du kan finde dem på din smartphone under bluetooth-enheder.
 

Under denne kategori vil du også kunne finde tilbehør til din enhed. Her finder du blandt andet vores minijack splitter, som kan bruges til at tilkoble to forskellige headsets til samme telefon. Med denne gadget er du ude over problemet med at skulle deles om dine høretelefoner med en ven.