Høretelefoner

Høretelefoner

Er du på udkig efter et par nye høretelefoner til iPhone, mobil eller tablet, så er du kommet til det rette sted. Her kan du forkæle dine ører med et par lækre earpods eller cool headset. Vi har et stort udvalg af de populære earpods høretelefoner, men vi har også et stærkt udvalg af billige bluetooth headset, som virker perfekt som et løbeheadset. Vi sælger både de populære brands høretelefoner, men også de mere nye og ukendte høretelefoner, uanset hvad er kvaliteten i top og prisen er presset i bund. Forkæl dine ører med et par hovetelefoner fra Bomo.dk - Her er der penge at spare.
Best-sellers i denne kategori
 • Dette bluetooth headset er det oplagte løbeheadset. Her går lyd, komfort og teknologi op i en højere enhed, som er med til at give den bedste oplevelse.

  259,00 DKK
 • Står du og mangler et headset til din mobil, tablet eller bærbar? Med et par høretelefoner er du sikret god lyd, til en god pris. Høretelefonerne har en god pasform og former sig perfekt til de fleste ører. Dette headset er ikke originalt, men er en af de bedste ikke originale earpods på markedet.

  109,00 DKK
 • Er du træt af at kun kunne bruge en høretelefon, når du deler din lyd/musik med andre? Hvorfor kun dele om en hovedtelefon på ens mobil, mp3 eller tablet. Med en 2-in-1 lydkabel kan du have to hovedtelefoner i på samme tid. Den fungerer som en splitter hvor der opstår to nye lydstik. Nu kan du nyde musik, film og lyde sammen med en anden. Farve: hvid

  29,00 DKK
 • Er du træt af at kun kunne bruge en høretelefon, når du deler din lyd/musik med andre? Hvorfor kun dele om en hovedtelefon på ens mobil, mp3 eller tablet. Med vores kvalitets 2-in-1 lydkabel fra eSTUFF kan du have to hovedtelefoner i på samme tid. Her får du et kvalitets gadget fra eSTUFF.

  35,00 DKK
 • Er du træt af at kun kunne bruge en høretelefon, når du deler din lyd/musik med andre? Hvorfor kun dele om en hovedtelefon på ens mobil, mp3 eller tablet. Med vores lækre og robuste eSTUFF Minijack splitter, fra eSTUFF kan du have to hovedtelefoner i på samme tid. Her får du et kvalitets gadget fra eSTUFF.

  35,00 DKK
 • Producenten Rock har skabt et simpelt og stilrent headset, som ikke går på kompromis med lyden. Prisen er overkommelig og Rock Mula in-ear headsettet lever op til vores forventninger. 

  89,00 DKK
 • Dette smarte sport headset fra Sandberg sidder godt fast i dine ører, og falder ikke ud, når du dyrker sport. Høretelefonerne er designet til vores øreform, så du kan nyde musik uden de sidder løst.

  229,00 DKK
Viser 1 - 7 af 7

Vores iPhone earpods fungerer også som et headset, du kan modtage og ringe med dens indbygget mikrofon. Så slipper du for at tage headset ud, hvis du skal modtage et opkald. Selvom prisen er presset i bund, så er lyden ikke til at tage fejl af. Lyden har en god bas og "all-round sound" og så sidder de godt i øret, uden at irritere.