Gadgets

Her finder du de lækreste tilbehør, gear & gadgets til mobil, tablet, iPhone, iPod & iPad. Vi har samlet de lækreste og det mest nødvendigste tilbehør til tablet, smartphone og mobil ejeren. Vi har blandt andet de populære powerbanks mobilbatterier på lager, som kan klarer hele to fulde opladninger. Her finder du også de smarte selfie stange, som hjælper dig med at skyde unikke og flotte billeder og videoer. Du finder også de unikke kameralinser her, også kendt som fish-eye linser. Gå på opdagelse i gadgets her.

Best-sellers i denne kategori
 • Vil du have en længere batterilevetid på din iPhone? Vi har løsningen. Med vores smarte battericovers er din iPhone 5 / 5S, er du altid sikret strøm nok. IPhone's kan være nogle store batterisluger, derfor er det en stor fordel med et battericover. Med vores battericovers kan du oplade din iPhone 5 hele 150% mere, når battericoveret er fuldt opladt.

  179,00 DKK
 • Vil du have en længere batterilevetid på din iPhone? Vi har løsningen. Med vores smarte battericovers er din iPhone 6, er du altid sikret strøm nok. IPhone's kan være nogle store batterisluger, derfor er det en stor fordel med et battericover.

  199,00 DKK
 • Vil du beskytte din iPhone 6 / 6S 4,7 skærm imod mindre slag, tab og ridser? Med vores standard iPhone 6 / 6S skærm panserglas slipper du for at tage turen forbi værkstedet. Et panserglas er ikke bare en normal skærmfilm, men en mere holdbar, sikker og robust beskyttelse. Den beskytter godt mod mindre ridser.

  69,00 DKK
 • Vil du beskytte din iPhone 4 / 4S skærm imod ekstreme slag, tab og ridser? Med et iPhone 4 skærm panserglas slipper du for at tage turen forbi værkstedet. Et panserglas er ikke bare en normal skærmfilm, men en meget holdbar, sikker og robust beskyttelse. Den kan modtage ekstreme slag, uden at tage skade.

  79,00 DKK
 • Vil du beskytte din iPhone 6 + skærm imod ekstreme slag, tab og ridser? Med et iPhone 6 plus skærm panserglas slipper du for at tage turen forbi værkstedet. Et panserglas er ikke bare en normal skærmfilm, men en meget holdbar, sikker og robust beskyttelse. Den kan modtage ekstreme slag, uden at tage skade.

  89,00 DKK
 • Vil du beskytte din iPhone 5 / 5S skærm imod mindre slag, tab og ridser? Med et iPhone 5 skærm panserglas slipper du for at tage turen forbi værkstedet. Et panserglas er ikke bare en normal skærmfilm, men en mere holdbar, sikker og robust beskyttelse

  59,00 DKK
 • Med kabelholdere har du altid styr på dine kabler og ledninger. Med disse smarte farverige kabelklemmer, slipper du for at dine ledninger vikler sig ind i hinanden. Du har nemt overblik over alle dine kabler og ledninger. Du sætter bare dine ledninger på disse kabelklips, de hjælper med at holde dine kabler på bordet, så de ikke falder ned på gulvet. Du...

  49,00 DKK
 • Er du træt af at kun kunne bruge en høretelefon, når du deler din lyd/musik med andre? Hvorfor kun dele om en hovedtelefon på ens mobil, mp3 eller tablet. Med en 2-in-1 lydkabel kan du have to hovedtelefoner i på samme tid. Den fungerer som en splitter hvor der opstår to nye lydstik. Nu kan du nyde musik, film og lyde sammen med en anden. Farve: hvid

  29,00 DKK
 • Med en Wide Angle/Macro Linse kan du tage billeder og videoer med Macro eller Wide. Med Macro linsen kan du skyde billeder med ultra zoom(close-up), som man normalt ikke kan uden linsen. Med Wide linsen tager du billeder med et størrere udsyn med dit kamera, så du kan få et bredere billede eller video. Så den har to funktioner.

  99,00 DKK
 • Med denne lækre premium charger dock, forkæler du både dig selv og din iPhone. Denne bordlader har et lækkert og stilrent design, samt lavet af kvalitets materialer. Din iPhone sidder robust fast i denne dock, uden at den vippper frem og tilbage, når man bruge sin iPhone.

  149,00 DKK
 • Vil du skyde unikke billeder og videoer? Selfiestangen er klart det hotteste gadget på marked lige nu, det synes vi i hvert fald. Med vores Selfiestang med knap, kan du tage lækre billeder og videoer med den integreret knap, der er ved "håndtaget".

  99,00 DKK
 • Hvordan skifter jeg simkortet på min iPhone og iPad? Selvom det er meget nemt at skifte simkortet på din iPhone og iPad, så er der mange der ikke har det nødvendige værktøj. Med en simkort nøgle, kan du altid skifte dit simkort.

  9,00 DKK
 • Har du også haft problemet at dit usb kabel simpelthen ikke er langt nok? Vi har løsningen og det er nemlig et usb forlængerkabel. Denne type USB kabel kan nemlig bruges til at forlænge et eksisterende usb kabel/oplader. 

  29,00 DKK
 • Ønsker du at gøre det selv, når det kommer til at reparer sin iPhone? Med vores reparations værktøj tools, kan du selv gå til værks og skifte skærm eller udskifte dit batteri. 

  49,00 DKK
 • Med denne smarte bluetooth reciever, slipper du for ledninger i bilen, når du vil høre musik via din mobil/tablet. Den er lille, smart og praktisk.

  139,00 DKK
 • Er du træt af at kun kunne bruge en høretelefon, når du deler din lyd/musik med andre? Hvorfor kun dele om en hovedtelefon på ens mobil, mp3 eller tablet. Med vores lækre og robuste eSTUFF Minijack splitter, fra eSTUFF kan du have to hovedtelefoner i på samme tid. Her får du et kvalitets gadget fra eSTUFF.

  35,00 DKK
 • Med denne sim adapter slipper du for at skulle bestille et nyt sim-kort, fordi det enten er for småt eller for stort. Adapteren giver dig mulighed for at konvertere et nano- micro- og almindelige simkort

  15,00 DKK
 • Er du bange for at ridse kameralinsen på din iPhone, hver gang du ligger den ned? Så har vi løsningen: En ring som sættes uden på kameraet og beskytter din kamera linse mod ridser og skrammer.

  13,00 DKK
 • Har du mistet dit gamle GoPro oplader kabel?Med vores stabile USB oplader kabel til GoPro, kan du nemt og hurtigt oplade dit GoPro kamera.

  29,00 DKK
 • Med denne smarte og stilrene mobilholder bliver køreturen lidt sjovere. Du kan du nemt og hurtigt sætte bilopladeren fast i ventilen, og derefter sætte din mobil fast.

  79,00 DKK
 • Denne 20 cm lange usb adapter gør det muligt at konvertere et micro USB til en anden USB port. Dette giver dig mulighed for at tilslutte alle dine enheder der bruger USB-stik, til din Android enhed.

  49,00 DKK
 • Er du træt af at din iPhone hele tiden løber tør for strøm? Med dette battericover skal du sjælendt bekymre dig om dette problem, da coveret oplader din iPhone 6 eller 6S med yderligere 300%+.

  199,00 DKK
 • Med denne adapter omdanner kan du bruge dine danske stik i blandt andet i UK. Det funger meget simpelt. Du sætter bare stikket fra din enhed i denne adapter, som du så sætter i stikket på en UK stikkontakt. Dette giver dig muligheden for, at oplade dine danske enheder i United Kingdom og andre lande.

  39,00 DKK
 • Med denne stilrene biloplader fra eSTUFF behøver du ikke længere tænke på din mobils strømniveau. Denne oplader til bilen er udstyret med en usbport, som kan bruges til at oplade stortset alle mobil-enheder, så længe deres opladerstik er udstyret med et usb-stik.  

  89,00 DKK
 • Med denne stilrene biloplader fra eSTUFF behøver du ikke længere tænke på din mobils strømniveau. Denne oplader til bilen er udstyret med en usbport, som kan bruges til at oplade stortset alle mobil-enheder, så længe deres opladerstik er udstyret med et usb-stik. 

  89,00 DKK
 • Med denne biloplader fra den danske producent  eSTUFF behøver du ikke længere tænke på din mobils strømniveau. Denne oplader til bilen er udstyret med en usbport, som kan bruges til at oplade stortset alle mobil-enheder, så længe deres opladerstik er udstyret med et usb-stik.  

  89,00 DKK
 • Med dette smarte gadget, får du muligheden for at skyde nye og anderledes billeder med en Makro linse, fiskeøje og vidvinkel. Disse linser monteres let på din iPhone, og så er den klar til at tage lækre billeder til kamerarullen eller Instagram.

  109,00 DKK
 • En iPad kan være perfekt til bilturen, hvor man kan se film og høre musik, men den er besværlig og træls at sidde med. Den fylder altså for meget. Dette problem kan dog løses med denne iPad holder fra Haweel.

  129,00 DKK
 • Selvom vi i dag er nået langt med teknologien, så er der dog stadig ting der kan forbedres. Et eksempel er at smartphones stadig oplades ved hjælp af et kabel. Men ønsker du at oplade din smartphone trådløst, så har vi nu løsningen. Producenten Baseus har nemlig produceret en smart trådløs opladerstation.

  189,00 DKK
 • Dette cover beskytter din iPhone 6 imod vand, sand og snavs. Den egner sig perfekt til hverdagsbrug, hvor der pjaskes med vand eller det er regnvejr. Den beskytter også din iPhone imod slag og ridser.

  89,00 DKK
 • Med denne trådløse oplader fra Itian, skal du ikke bekyrme dig om alle dine ledninger der ligger og flyder. Da du med denne opladerstation kan oplade din mobil trådløst, så længe du bare har en Samsung med mulighed for Qi opladning, eller en smartphone med et trådløst cover.

  99,00 DKK
 • Vi er nu så langt fremme teknologisk, at det er muligt at oplade ens smartphone trådløst. Du behøver hverken at tænke på de kabler der altid ligger og flyder, eller den slid du påfører opladerstikket, og porten på din mobil.

  119,00 DKK
 • Med vores smarte velcro kabelholdere har du altid styr på dine kabler og ledninger. Er du træt af at dine kabler ligger og flyder? I denne pakke får du 10 stk stærke velcro kabelholdere, som du hurtig og nemt kan sætte fast om dine ledninger. På den måde får du et bedre overblik over dine ledninger og kabler.

  35,00 DKK
 • Få en ren skærm på få sekunderSidder du og læser dette igennem en fedtet skærm, så er denne skærmrengørings bøtte lige noget for dig. Ved brug af dette produkt, giver du din skærm et lækkert, rent og pænt look.

  29,00 DKK
 • Med dette sæt får du en ren skærm på få sekunderSidder du og læser dette igennem en fedtet skærm, så er dette skærmrengørings sæt noget for dig. Ved brug af dette produkt, giver du din skærm et lækkert, rent og pænt look. Her får du både skærm rens og de nødvendige værktøjer.

  59,00 DKK
 • Denne lækre og stilrene opladerstation giver dig mulighed for at oplade din smartphone, helt uden at der skal sættes et stik i din mobil. Dette betyder at din mobil frit kan ligge og oplade, uden du skal bekymre dig om kabler der ligger og flyder. Det eneste det kræver er, at din mobil er modtagelig for Qi opladning.

  199,00 DKK
 • Med denne super smarte 2-i-1 trådløse opladerstation, kan du trådløst oplade to enheder på en gang. Det eneste dine enheder skal kunne, er at være modtagelig overfor Qi opladning. Her slipper du også med at bøvle med kabler og ledninger. Det nemt, enkelt og smart.

  219,00 DKK
Viser 1 - 37 af 37

I vores kollektion af tilbehør og gadgets har vi også et sort udvalg af usb opladere, i mange forskellige farver. Hvis du træt af at navigere rundt med dine fingre på din touch skærm, så er de smarte touch penne lige netop det der kan udfylde dit behov. Som de fleste ved har iPhone et lækkert kamera. Men med vores smarte linser med egenskaberne wide og macro kamera til mobil, kan du gøre oplevelsen lidt bedre. Med denne linse kan du optage og tage unikke billeder, som ikke er muligt uden linsen. Dette kamera til smartphone er den perfekte gave til ham/hende der elsker at tage billeder. Hvis du vil have et par høretelefoner med en god lyd, har vi de populære headset earplugs på lager. Hvis du vil have styr på dine kabler og ledninger, har vi de smarte kabelklips, som hjælper dig med at holde overblik over alle dine kabler. Med disse farverige kabelholdere, slipper du for at ledningerne filtrer ind i hinanden. Et must til mobil ejeren, er vores praktiske stickypads, som du bare klæber på væggen. Så behøver du ikke at have et bord i nærheden, bare du har en væg. Mens du har din mobil hængende på den smarte stickypad, kan du oplade din mobil. Vi har nogle rigtig lækre oplader kabler, nemlig vores opladere i stof. Med disse hårdføre kabler i stof, skiller du dig ud blandt dine venner, familie og alle andre med en standard hvid oplader. Opladeren i stof fås i 2 meter, så du frit kan boltre dig, uden at være afhængig af ledningens længde.

Som noget helt nyt har vi også billige selfiestange på lager. Med en smart selfiepind, kan du tage ud i verden og skyde fantastiske billeder. Den er især praktisk at tage med på ferie, da man nemt kan have den i tasken og så kan du samtidig skyde nogle helt unikke feriebilleder, som ligner noget der er taget af en professionel. Så køb din selfiestang til iPhone idag og skyd en masse lækre billeder.

Når du bestiller tilbehør & gadgets, modtager du din pakke allerede 1-3 hverdage efter købet. Det kalder vi hurtig levering. Hvis et produkt ikke lever op til dine forventninger, så har vi prisgaranti på alle vores produkter. Så du kan handle med ro i maven.