Gadgets

Her finder du de lækreste tilbehør, gear & gadgets til mobil, tablet, iPhone, iPod & iPad. Vi har samlet de lækreste og det mest nødvendigste tilbehør til tablet, smartphone og mobil ejeren. Vi har blandt andet de populære powerbanks mobilbatterier på lager, som kan klarer hele to fulde opladninger. Her finder du også de smarte selfie stange, som hjælper dig med at skyde unikke og flotte billeder og videoer. Du finder også de unikke kameralinser her, også kendt som fish-eye linser. Gå på opdagelse i gadgets her.

Best-sellers i denne kategori
 • Vil du have en længere batterilevetid på din iPhone? Vi har løsningen. Med vores smarte battericovers er din iPhone 5 / 5S, er du altid sikret strøm nok. IPhone's kan være nogle store batterisluger, derfor er det en stor fordel med et battericover. Med vores battericovers kan du oplade din iPhone 5 hele 150% mere, når battericoveret er fuldt opladt.

  179,00 DKK
 • Vil du have en længere batterilevetid på din iPhone? Vi har løsningen. Med vores smarte battericovers er din iPhone 6, er du altid sikret strøm nok. IPhone's kan være nogle store batterisluger, derfor er det en stor fordel med et battericover.

  199,00 DKK
 • Er du træt af at kun kunne bruge en høretelefon, når du deler din lyd/musik med andre? Hvorfor kun dele om en hovedtelefon på ens mobil, mp3 eller tablet. Med en 2-in-1 lydkabel kan du have to hovedtelefoner i på samme tid. Den fungerer som en splitter hvor der opstår to nye lydstik. Nu kan du nyde musik, film og lyde sammen med en anden. Farve: hvid

  29,00 DKK
 • Med en Wide Angle/Macro Linse kan du tage billeder og videoer med Macro eller Wide. Med Macro linsen kan du skyde billeder med ultra zoom(close-up), som man normalt ikke kan uden linsen. Med Wide linsen tager du billeder med et størrere udsyn med dit kamera, så du kan få et bredere billede eller video. Så den har to funktioner.

  99,00 DKK
 • Vil du skyde unikke billeder og videoer? Selfiestangen er klart det hotteste gadget på marked lige nu, det synes vi i hvert fald. Med vores Selfiestang med knap, kan du tage lækre billeder og videoer med den integreret knap, der er ved "håndtaget".

  99,00 DKK
 • Med denne smarte bluetooth reciever, slipper du for ledninger i bilen, når du vil høre musik via din mobil/tablet. Den er lille, smart og praktisk.

  139,00 DKK
 • Er du træt af at kun kunne bruge en høretelefon, når du deler din lyd/musik med andre? Hvorfor kun dele om en hovedtelefon på ens mobil, mp3 eller tablet. Med vores lækre og robuste eSTUFF Minijack splitter, fra eSTUFF kan du have to hovedtelefoner i på samme tid. Her får du et kvalitets gadget fra eSTUFF.

  35,00 DKK
 • Med denne sim adapter slipper du for at skulle bestille et nyt sim-kort, fordi det enten er for småt eller for stort. Adapteren giver dig mulighed for at konvertere et nano- micro- og almindelige simkort

  15,00 DKK
 • Er du bange for at ridse kameralinsen på din iPhone, hver gang du ligger den ned? Så har vi løsningen: En ring som sættes uden på kameraet og beskytter din kamera linse mod ridser og skrammer.

  13,00 DKK
 • Har du mistet dit gamle GoPro oplader kabel?Med vores stabile USB oplader kabel til GoPro, kan du nemt og hurtigt oplade dit GoPro kamera.

  29,00 DKK
 • Med denne smarte og stilrene mobilholder bliver køreturen lidt sjovere. Du kan du nemt og hurtigt sætte bilopladeren fast i ventilen, og derefter sætte din mobil fast.

  79,00 DKK
 • Denne 20 cm lange usb adapter gør det muligt at konvertere et micro USB til en anden USB port. Dette giver dig mulighed for at tilslutte alle dine enheder der bruger USB-stik, til din Android enhed.

  49,00 DKK
 • Med denne adapter omdanner kan du bruge dine danske stik i blandt andet i UK. Det funger meget simpelt. Du sætter bare stikket fra din enhed i denne adapter, som du så sætter i stikket på en UK stikkontakt. Dette giver dig muligheden for, at oplade dine danske enheder i United Kingdom og andre lande.

  39,00 DKK
 • Med dette smarte gadget, får du muligheden for at skyde nye og anderledes billeder med en Makro linse, fiskeøje og vidvinkel. Disse linser monteres let på din iPhone, og så er den klar til at tage lækre billeder til kamerarullen eller Instagram.

  109,00 DKK
 • En iPad kan være perfekt til bilturen, hvor man kan se film og høre musik, men den er besværlig og træls at sidde med. Den fylder altså for meget. Dette problem kan dog løses med denne iPad holder fra Haweel.

  129,00 DKK
 • Selvom vi i dag er nået langt med teknologien, så er der dog stadig ting der kan forbedres. Et eksempel er at smartphones stadig oplades ved hjælp af et kabel. Men ønsker du at oplade din smartphone trådløst, så har vi nu løsningen. Producenten Baseus har nemlig produceret en smart trådløs opladerstation.

  189,00 DKK
 • Dette cover beskytter din iPhone 6 imod vand, sand og snavs. Den egner sig perfekt til hverdagsbrug, hvor der pjaskes med vand eller det er regnvejr. Den beskytter også din iPhone imod slag og ridser.

  67,00 DKK
 • Med denne trådløse oplader fra Itian, skal du ikke bekyrme dig om alle dine ledninger der ligger og flyder. Da du med denne opladerstation kan oplade din mobil trådløst, så længe du bare har en Samsung med mulighed for Qi opladning, eller en smartphone med et trådløst cover.

  99,00 DKK
 • Vi er nu så langt fremme teknologisk, at det er muligt at oplade ens smartphone trådløst. Du behøver hverken at tænke på de kabler der altid ligger og flyder, eller den slid du påfører opladerstikket, og porten på din mobil.

  119,00 DKK
 • Med vores smarte velcro kabelholdere har du altid styr på dine kabler og ledninger. Er du træt af at dine kabler ligger og flyder? I denne pakke får du 10 stk stærke velcro kabelholdere, som du hurtig og nemt kan sætte fast om dine ledninger. På den måde får du et bedre overblik over dine ledninger og kabler.

  35,00 DKK
 • Få en ren skærm på få sekunderSidder du og læser dette igennem en fedtet skærm, så er denne skærmrengørings bøtte lige noget for dig. Ved brug af dette produkt, giver du din skærm et lækkert, rent og pænt look.

  29,00 DKK
 • Med dette sæt får du en ren skærm på få sekunderSidder du og læser dette igennem en fedtet skærm, så er dette skærmrengørings sæt noget for dig. Ved brug af dette produkt, giver du din skærm et lækkert, rent og pænt look. Her får du både skærm rens og de nødvendige værktøjer.

  59,00 DKK
 • Denne lækre og stilrene opladerstation giver dig mulighed for at oplade din smartphone, helt uden at der skal sættes et stik i din mobil. Dette betyder at din mobil frit kan ligge og oplade, uden du skal bekymre dig om kabler der ligger og flyder. Det eneste det kræver er, at din mobil er modtagelig for Qi opladning.

  199,00 DKK
 • Med denne super smarte 2-i-1 trådløse opladerstation, kan du trådløst oplade to enheder på en gang. Det eneste dine enheder skal kunne, er at være modtagelig overfor Qi opladning. Her slipper du også med at bøvle med kabler og ledninger. Det nemt, enkelt og smart.

  219,00 DKK
 • Er du træt af at fumle med din iPad, når du ser film eller læser madopskrifter?Med vores smarte og lille holder, kan du nemt og stabilt holde din tablet oprejst, når du anvender den på et bord eller køkkenbord. Du kan nemt folde stativet sammen og gemme det væk, når du ikke bruger det.

  89,00 DKK
 • Er du træt af at fumle med din mobil, når du er ude at køre?Gør bilturen sjovere og mere sikker med denne smarte bilholder. Bilholderen er nem at montere, lige hvor du ønsker det. Gør livet lidt nemmere med en magnetisk bilholder fra eSTUFF.

  239,00 DKK
 • Med denne powerbank fra Sandberg vil din iPhone have uendeligt strøm, så længe solen skinner. Solcelle powerbanken er nemlig udstyret med solceller på bagsiden, som betyder, at du ikke behøver en stikkontakt for at oplade din iPhone.

  249,00 DKK
 • Går din oplader også ofte alt for hurtigt i stykker?Så er løsningen Titan kablet fra Fuse Chicken. Med dette robuste oplader kabel behøver du faktisk ikke andre, idet det holder hele livet. Den amerikanske producent Fuse Chicken som står bag, kalder selv kablet "The thoughest cable on earth", som siger lidt om hvad det kan holde til. 

  239,00 DKK
 • Med dette kabel fra Sandberg kan du nu nøjes med at bruge et kabel, når du skal oplade alle dine enheder. Det betyder at du både kan lade dit digitalkamera, mens du oplader din smartphone. Et smart kabel som alle burde eje.

  129,00 DKK
 • Med denne smarte oplader fra Letiz, får du en oplader, som både fungerer som en stærk USB oplader, et rejseadapter sæt og en powerbank med 3000 mAh. Dette produkt er den oplagte gadget, når du skal ud og rejse. Her får du et lækkert produkt, som du kan få glæde af mange år frem.

  429,00 DKK
 • Så længe solen skinner, så vil din mobil/tablet have uendelig strøm. For med vores smarte solcelle powerbank fra Sandberg, bliver solens stråler omdannet til brugbar strøm, som din mobil eller tablet kan få glæde af.

  399,00 DKK
 • Denne strømstærke powerbank fra Itian indeholder en høj batterikapacitet på hele 8000 mAh. Powerbanken er produceret af et lækkert rug silikoneoverflade, som giver powerbanken et lækkert mat look.

  249,00 DKK
 • Det er ikke for sjov, at dette Titan lightning kabel bliver kaldt: "The thoughest cable on earth". Kablet er produceret af den amerikanske producent Fuse Chicken, og anses som mere end bare robust. For dette kabel er ikke et helt almindeligt kabel, derfor medfølger der også en 99 års garanti.

  229,00 DKK
Viser 1 - 33 af 33

I vores kollektion af tilbehør og gadgets har vi også et sort udvalg af usb opladere, i mange forskellige farver. Hvis du træt af at navigere rundt med dine fingre på din touch skærm, så er de smarte touch penne lige netop det der kan udfylde dit behov. Som de fleste ved har iPhone et lækkert kamera. Men med vores smarte linser med egenskaberne wide og macro kamera til mobil, kan du gøre oplevelsen lidt bedre. Med denne linse kan du optage og tage unikke billeder, som ikke er muligt uden linsen. Dette kamera til smartphone er den perfekte gave til ham/hende der elsker at tage billeder. Hvis du vil have et par høretelefoner med en god lyd, har vi de populære headset earplugs på lager. Hvis du vil have styr på dine kabler og ledninger, har vi de smarte kabelklips, som hjælper dig med at holde overblik over alle dine kabler. Med disse farverige kabelholdere, slipper du for at ledningerne filtrer ind i hinanden. Et must til mobil ejeren, er vores praktiske stickypads, som du bare klæber på væggen. Så behøver du ikke at have et bord i nærheden, bare du har en væg. Mens du har din mobil hængende på den smarte stickypad, kan du oplade din mobil. Vi har nogle rigtig lækre oplader kabler, nemlig vores opladere i stof. Med disse hårdføre kabler i stof, skiller du dig ud blandt dine venner, familie og alle andre med en standard hvid oplader. Opladeren i stof fås i 2 meter, så du frit kan boltre dig, uden at være afhængig af ledningens længde.

Som noget helt nyt har vi også billige selfiestange på lager. Med en smart selfiepind, kan du tage ud i verden og skyde fantastiske billeder. Den er især praktisk at tage med på ferie, da man nemt kan have den i tasken og så kan du samtidig skyde nogle helt unikke feriebilleder, som ligner noget der er taget af en professionel. Så køb din selfiestang til iPhone idag og skyd en masse lækre billeder.

Når du bestiller tilbehør & gadgets, modtager du din pakke allerede 1-3 hverdage efter købet. Det kalder vi hurtig levering. Hvis et produkt ikke lever op til dine forventninger, så har vi prisgaranti på alle vores produkter. Så du kan handle med ro i maven.