IPHONE 5C Høretelefoner

Hvis du elsker at høre musik på din iPhone 5C, så er vores earplugs til iPhone 5C et godt alternativ. Vores billige iPhone 5C hovedtelefoner har en god lyd, til en billig pris. De populære earplugs, er lavet i en støbning som passer perfekt til de fleste ører. Det er også grunden til, at disse høretelefoner er blevet så populære. Men det kan være en dyr fornøjelse, hvis man har mistet sine earplugs og skal til at købe nye. Vi leverer derfor en lav pris, på disse in-ear høretelefoner til iPhone 5C.
Best-sellers i denne kategori
 • Er du træt af at kun kunne bruge en høretelefon, når du deler din lyd/musik med andre? Hvorfor kun dele om en hovedtelefon på ens mobil, mp3 eller tablet. Med en 2-in-1 lydkabel kan du have to hovedtelefoner i på samme tid. Den fungerer som en splitter hvor der opstår to nye lydstik. Nu kan du nyde musik, film og lyde sammen med en anden. Farve: hvid

  29,00 DKK
 • Står du og mangler et headset til din mobil, tablet eller bærbar? Med et par høretelefoner er du sikret god lyd, til en god pris. Høretelefonerne har en god pasform og former sig perfekt til de fleste ører. Dette headset er ikke originalt, men er en af de bedste ikke originale earpods på markedet.

  109,00 DKK
 • Dette bluetooth headset er det oplagte løbeheadset. Her går lyd, komfort og teknologi op i en højere enhed, som er med til at give den bedste oplevelse.

  259,00 DKK
 • Er du træt af at kun kunne bruge en høretelefon, når du deler din lyd/musik med andre? Hvorfor kun dele om en hovedtelefon på ens mobil, mp3 eller tablet. Med vores kvalitets 2-in-1 lydkabel fra eSTUFF kan du have to hovedtelefoner i på samme tid. Her får du et kvalitets gadget fra eSTUFF.

  35,00 DKK
 • Er du træt af at kun kunne bruge en høretelefon, når du deler din lyd/musik med andre? Hvorfor kun dele om en hovedtelefon på ens mobil, mp3 eller tablet. Med vores lækre og robuste eSTUFF Minijack splitter, fra eSTUFF kan du have to hovedtelefoner i på samme tid. Her får du et kvalitets gadget fra eSTUFF.

  35,00 DKK
 • Producenten Rock har skabt et simpelt og stilrent headset, som ikke går på kompromis med lyden. Prisen er overkommelig og Rock Mula in-ear headsettet lever op til vores forventninger. 

  89,00 DKK
 • Dette smarte sport headset fra Sandberg sidder godt fast i dine ører, og falder ikke ud, når du dyrker sport. Høretelefonerne er designet til vores øreform, så du kan nyde musik uden de sidder løst.

  229,00 DKK
 • Er du træt af at dine hovedtelefoner altid vikles ind i sig selv? Med disse hovedtelefoner er chancen for sammenviklet hovedetelefoner reduceret markant. Headsettet fra Veho er langtidsholdbart og noget af det bedste på markedet til prisen.

  219,00 DKK
Viser 1 - 8 af 8

Vi sælger ikke kun de hvide earplugs, her kan du også købe bluetooth høretelefoner til iPhone 5C. Vi har blandt andet colorpods i farverne: sort, rød, blå, orange og mange flere farver og nuancer. Og det er ikke kun musik du kan nyde med vores earplugs, vores earplugs fungerer også som et headset. Du kan ringe og modtage opkald fra din iPhone 5C, med vores earplugs. 

Vores høretelefoner bliver leveret indenfor 1-3 hverdage, efter bestillingen.