AUX kabler

Vi har et stort udvalg af billige AUX kabler, som er perfekt til at koble til anlægget eller bilradioen, så du kan nyde musik/lyd. Om du så er på udgik efter korte eller lange AUX kabler, så har vi længder i alle størrelser. Find dit næste lydkabel her og forbind dine yndlings enheder med hinanden. Priserne er som altid presset i bund, så du ikke skal have den store pengepung frem.
Best-sellers i denne kategori
 • 1 meter langt audiokabel med 3,5mm port. Med dette kabel kan du fx tilslutte din mobil til dit anlæg. Kablet passer til alle enheder med 3,5 mm port. Kablet er fladt og jack-stikket er guldbelagt. Køb denne billige AUX kabel og modtag den allerede imorgen.

  29,00 DKK
 • Med denne smarte bluetooth reciever, slipper du for ledninger i bilen, når du vil høre musik via din mobil/tablet. Den er lille, smart og praktisk.

  139,00 DKK
 • Her får du et robust og stabilt AUX kabel fra eSTUFF. Med dette kabel kan du fx tilslutte din mobil til dit anlæg. Kablet passer til alle enheder med 3,5 mm port. Kablet har en længde på 1 meter.

  35,00 DKK
 • Her får du et robust og stabilt AUX kabel fra eSTUFF. Med dette kabel kan du fx tilslutte din mobil til dit anlæg. Kablet passer til alle enheder med 3,5 mm port. Kablet har en længde på 2 meter.

  49,00 DKK
 • Med denne adapter har du mulighed for at anvende høretelefoner til din iPhone 7. Mikrofon, mute og skru op/ned virker stadig når du anvender adapteren. Du kan også bruge et AUX kabel med denne adapter.

  99,00 DKK
Viser 1 - 5 af 5