Rejseadaptere

Så går rejsen til udlandet, og du har måske allerede fundet det du skal have med på rejsen. Men så kommer du i tanke om, at destination ikke bruger de samme strømindgange, som de bruger i Danmark. Men bare rolig, her er det nemlig at Bomo kommer ind i billedet. Vi har et stort udvalg af billige rejseadaptere, som gør at du stadig kan oplade din mobil, tablet, bærbar eller et helt andet produkt, som bruger et DK stik som udgang. Vi har disse Travel adapters i forskellige udgaver, vi har både smarte multi rejseomformere, som kan bruges i flere forskellige lande. Men er du i tvivl om hvilket rejse stik som du har behov for, så er du meget velkommen til at kontakte os.
Best-sellers i denne kategori
Viser 1 - 12 af 12

Der hvor dette problem oftest opstår, er normalt når man skal til USA eller UK også kendt som England, Scotland, Irland og Wales. Disse lande bruger nemlig et andet strøm stik, end vi gør i Danmark. Derfor har vi et stærkt udvalg af disse specifikke rejseadapters, vi har nemlig Rejseadapter USA til DK og Rejseadapter UK til DK, med dem kan du oplade din enhed der bruger DK/EU stik, til opladning i henholdsvis i USA og i United Kingdom. 

Hvis du er typen som tit er ude at rejse, så har vi også et helt unikt produkt til dig. Vi har nemlig også en Multi travel adapter på lager. Med denne Multi omformer kan du oplade både DK, EU, USA og UK enheder, med blot en adapter. Uanset hvad, så er en rejseomformer smart at have med på farten, så bliver det i hvert fald lidt sjovere at tage på ferie. Alle vores rejseladere er produceret af robuste materialer, som kan holde til rejsens små strabadser. Samtidig fylder vores adapters ikke så meget, så du kan sagtens have en rejseoplader liggende i din taske.   
 
Når du køber en af vores rejseadaptere, skal du være opmærksom på om rejseadapteren fungerer til det land du skal besøge. Så husk at tjekke vores beskrivelser en ekstra gang. Det ville være ærgrerligt at opdage, at man har købt den forkerte rejseadapter, når man er ankommet til sin destination. 

Vi har rejseadaptere til England, USA og Australien

Hvis rejsen går til Australien eller New Zealand, så skal du have fat i vores Rejseadapter Australien som fungerer i både Australien, New Zealand og Kina. Det er en af vores mest populære adaptere, da den er lille, smart og nem at have med på farten, dog passer den kun til de tynde DK stik. Det er ikke kun til Astralien og Asien var har rejsestik adapters, her finder du også adapters til England, Wales, Scotland og Irland. Vi har et unikt udvalg af billige rejseadaptere til storbritannien, og vi kan især anbefale vores rejseadapter til England
 
Det er faktisk til hele verden at vi har rejseomformere, vi har endda en rejseadapter til Indien. Et populært rejsested blandt danskerne er USA. USA bruger en helt anden strømindgang end vi anvender i Danmark. Derfor skal man have fat i en ordentlig rejseomformer, hvis man vil oplade sin mobil i USA, og bare rolig, vi kan hjælpe dig. Vi har et spændende udvalg af adaptere til USA, både de almindelige stikadaptere, men her kan du også købe en USA Macbook adapter, med den skal du blot udskifte dit nuværende "hoved" på din Macbook oplader, så kan du oplade din Macbook uden en rejseadapter.

Vi anbefaler at købe en rejseadapter i god tid, så du ikke skal betale store summer for en rejseadapter i lufthavnen. Køb en rejseadapter i dag og modtag den allerede imorgen - Det kalder vi hurtig levering.