Rejseadaptere

Så går rejsen til udlandet, og du har måske allerede fundet det du skal have med på rejsen. Men så kommer du i tanke om, at destination ikke bruger de samme strømindgange, som de bruger i Danmark. Men bare rolig, her er det nemlig at Bomo kommer ind i billedet. Vi har et stort udvalg af billige rejseadaptere, som gør at du stadig kan oplade din mobil, tablet, bærbar eller et helt andet produkt, som bruger et DK stik som udgang. Vi har disse Travel adapters i forskellige udgaver, vi har både smarte multi rejseomformere, som kan bruges i flere forskellige lande. Men er du i tvivl om hvilket rejse stik som du har behov for, så er du meget velkommen til at kontakte os.
Best-sellers i denne kategori
 • Med vores smarte multi rejseadapter, kan du oplade flere forskellige adapters med blot en adapter. Dette er den perfekte gadget, hvis du skal til USA, UK eller hvis du vil oplade din enhed med UK/US stik. Forneden ses alle de kombinationer du kan tage i brug, med denne multi rejseadapter.

  59,00 DKK
 • Med vores lille sorte Australien til DK rejseadapter, kan du fx oplade din bærbar, tablet eller mobil i Australien, Fiji og New Zealand med et DK/EU stik. Dette er den perfekte gadget, hvis du skal til Australien, Fiji og New Zealand og du vil oplade dine "DK enheder”.

  39,00 DKK
 • Når du køber dette sæt, får du 3 forskellige rejseadaptere, med hver deres egenskab. Et praktisk standard rejseadapter sæt til rejsen.

  49,00 DKK
 • Med vores lille sorte USA til DK rejseadapter, kan du fx oplade din bærbar, tablet eller mobil i USA/Canada/Mexico/Japan med et DK/EU stik. Dette er den perfekte gadget, hvis du skal til Nordamerika eller lande hvor de bruger dette stik.

  29,00 DKK
 • Med denne master travel adapter får du en 4 port USB rejselader med 3 udskiftelige vægudtag. Men denne travel adapter kan du oplade dine enheder i det meste af verden.

  199,00 DKK
 • Vil du oplade din Macbook eller iPad i udlandet? Med vores Amerika/Japan adapter kan du oplade din Apple enhed i USA, Canada, Mexico, Japan og det nordlige sydamerika.

  29,00 DKK
 • Vil du oplade din Macbook eller iPad i udlandet? Med vores UK adapter kan du oplade din Apple enhed i England, Wales, Irland, Nordirland og Scotland.

  29,00 DKK
 • Er du tit ude at rejse? For så er dette produkt perfekt til dig.Med dette smarte rejseadapter oplader sæt fra Haweel, kan du oplade din enhed i næsten alle lande. Den er smart og nem at have med på farten.

  137,00 DKK
 • Når man rejser rundt på denne klode, opdager man hurtigt at verdens stikkontakter ikke ligner vores i Danmark. Det gør en rejseadapter uundværlig, da ens enheder jo skal bruge strøm på et tidspunkt. Og med en rejseadapter 4 i 1 i tasken, bliver rejsen lidt sjovere.

  65,00 DKK
 • Med denne adapter omdanner kan du bruge dine danske stik i blandt andet i UK. Det funger meget simpelt. Du sætter bare stikket fra din enhed i denne adapter, som du så sætter i stikket på en UK stikkontakt. Dette giver dig muligheden for, at oplade dine danske enheder i United Kingdom og andre lande.

  39,00 DKK
 • Med vores højkvalitets SKROSS rejseadapter, kan du tilslutte dit stik fra din DK-enhed og omdanne det til et US stik. På den måde har du mulighed for at oplade dine danske enheder i USA, Canada, Mexico, Japan og det nordlige sydamerika.

  79,00 DKK
 • Med vores Indien rejseadapter, kan du oplade din danske enheder i Indian, Sri Lanka, Nepal, Nambia og andre lande med samme eludtag. Den er perfekt til rejsen, så du altid kan oplade dine danske enheder.

  75,00 DKK
 • Skal du til Schweiz? Så husk en strømadapter, så du kan oplade dine danske enheder i Schweiz. Her kan du købe en billig og stabil adapter, som omdanner de danske strømstik til et schweizisk strømstik.

  45,00 DKK
 • Med vores robuste og stabile Deltaco rejseadapter, kan du fx oplade din bærbar, tablet eller mobil i Kina, Australien, Fiji og New Zealand med et DK/EU stik. Denne rejseadapter er et must, hvis rejsen går til en af de lande.

  49,00 DKK
 • Har du mistet dit gamle GoPro oplader kabel?Med vores stabile USB oplader kabel til GoPro, kan du nemt og hurtigt oplade dit GoPro kamera.

  29,00 DKK
 • Med denne adapter kan du omdanne andre udlandske stik om til et almindelig DK stik (et dansk output stik). Den kan være praktisk, hvis du skal bruger et kabel, som f.eks. har et USA stik, men du skal tilslutte det til en dansk stikkontakt. 

  95,00 DKK
 • Med denne smarte oplader fra Letiz, får du en oplader, som både fungerer som en stærk USB oplader, et rejseadapter sæt og en powerbank med 3000 mAh. Dette produkt er den oplagte gadget, når du skal ud og rejse. Her får du et lækkert produkt, som du kan få glæde af mange år frem.

  429,00 DKK
 • Med denne kraftige oplader fra Sandberg, får du både en oplader, samt 4 udskiftelige rejseadaptere. Adapteren er perfekt til rejsen. Med denne højkvalitets oplader går du aldrig galt i byen.

  229,00 DKK
 • Med denne adapter fra MicroConnect, har du ikke behov for andre opladere.  Ikke nok med at adapteren er udstyret med 3 udgangsporte, så medfølger der også adapterstik til UK og USA, der nemt kan sættes af og på, så du kan oplade dine enheder i udlandet.

  239,00 DKK
 • Med denne adapter fra Sandberg er du slut med skænderier om, hvad stikkontakten skal bruges til. Adapteren er nemligt udstyret med 4 udgangsporte, så du kan oplade 4 forskellige enheder på samme tid. Udover dette medfølger der også et UK adapter stik, så du kan oplade dine enheder i England og andre lande.

  249,00 DKK
 • MicroSpareparts Mobile giver dig her en adapter der kan bruges i hele Storbritannien. Med denne adapter behøver du ikke at oplade gennem din computer, når du er i England. Adapteren er super lille og perfekt til at have med i tasken eller kufferten. 

  159,00 DKK
Viser 1 - 21 af 21

Der hvor dette problem oftest opstår, er normalt når man skal til USA eller UK også kendt som England, Scotland, Irland og Wales. Disse lande bruger nemlig et andet strøm stik, end vi gør i Danmark. Derfor har vi et stærkt udvalg af disse specifikke rejseadapters, vi har nemlig Rejseadapter USA til DK og Rejseadapter UK til DK, med dem kan du oplade din enhed der bruger DK/EU stik, til opladning i henholdsvis i USA og i United Kingdom. 

Hvis du er typen som tit er ude at rejse, så har vi også et helt unikt produkt til dig. Vi har nemlig også en Multi travel adapter på lager. Med denne Multi omformer kan du oplade både DK, EU, USA og UK enheder, med blot en adapter. Uanset hvad, så er en rejseomformer smart at have med på farten, så bliver det i hvert fald lidt sjovere at tage på ferie. Alle vores rejseladere er produceret af robuste materialer, som kan holde til rejsens små strabadser. Samtidig fylder vores adapters ikke så meget, så du kan sagtens have en rejseoplader liggende i din taske.   
 
Når du køber en af vores rejseadaptere, skal du være opmærksom på om rejseadapteren fungerer til det land du skal besøge. Så husk at tjekke vores beskrivelser en ekstra gang. Det ville være ærgrerligt at opdage, at man har købt den forkerte rejseadapter, når man er ankommet til sin destination. 

Vi har rejseadaptere til England, USA og Australien

Hvis rejsen går til Australien eller New Zealand, så skal du have fat i vores Rejseadapter Australien som fungerer i både Australien, New Zealand og Kina. Det er en af vores mest populære adaptere, da den er lille, smart og nem at have med på farten, dog passer den kun til de tynde DK stik. Det er ikke kun til Astralien og Asien var har rejsestik adapters, her finder du også adapters til England, Wales, Scotland og Irland. Vi har et unikt udvalg af billige rejseadaptere til storbritannien, og vi kan især anbefale vores rejseadapter til England
 
Det er faktisk til hele verden at vi har rejseomformere, vi har endda en rejseadapter til Indien. Et populært rejsested blandt danskerne er USA. USA bruger en helt anden strømindgang end vi anvender i Danmark. Derfor skal man have fat i en ordentlig rejseomformer, hvis man vil oplade sin mobil i USA, og bare rolig, vi kan hjælpe dig. Vi har et spændende udvalg af adaptere til USA, både de almindelige stikadaptere, men her kan du også købe en USA Macbook adapter, med den skal du blot udskifte dit nuværende "hoved" på din Macbook oplader, så kan du oplade din Macbook uden en rejseadapter.

Vi anbefaler at købe en rejseadapter i god tid, så du ikke skal betale store summer for en rejseadapter i lufthavnen. Køb en rejseadapter i dag og modtag den allerede imorgen - Det kalder vi hurtig levering.