Samsung

Hvis du er på udkig efter mobil tilbehør til din Samsung, så er du kommet til det rigtige sted. Her finder du et bredt udvalg af forskellige produkter til enhver smag. I vores sortiment vil du kunne finde alt fra, et bredt udvalg af forskellige oplader kabler, som både er micro-usb og usb-c kabler. Derudover vil du også kunne finde en lang række forskelligt Samsung tablet og mobil tilbehør. Find din model nedenfor og se vores udvalg til din Samsung.

Da der findes mange forskellige Samsung modeller, har vi valgt at gøre det nemmere for dig. Ovenfor har vi delt alle de nyeste Samsung smartphones og tablets ind i kategorier, så det er nemmere at finde tilbehør til netop din Samsung. Hvis du bladre igennem de forskellige modeller vil du kunne se at nogle af vores produkter går igen. Det skyldes at mange af Samsung modellerene bruger det samme tilbehør, men det er dog ikke altid, da der f.eks. er forskel på om enheden oplader med et micro-usb eller usb-c kabel.

 

Samsung opladere

I 2017 begyndte Samsung at skifte deres gamle oplader stik ud med usb-c. Et kabel de ny smartphones produceres med, fordi kablet er meget bedre. Dette betyder dog at der er opstået lidt af en kløft i mellem de gamle og nye oplader kabler. Vi tilbyder selvfølgelig begge dele, så du uanset hvad kan få opladet dine Samsung enheder. Vi tilbyder et stort udvalg af oplader kabler, som ikke kun er i farverne hvid og sort. Tag for eksempel vores nylon kabler, som giver din oplader et helt unikt look. Ikke nok med at det er et kabel man sjældent ser et andet sted, så kan den heller ikke vikles ind i sig selv. Derudover sælger vi forskellige multi-kabler, som kan bruges til at fx både oplade en Samsung Galaxy S6 og en iPhone 6 på samme tid. Da man ofte er på farten, hvor man ikke er i nærheden af en stikkontakt, har vi også valgt at fokusere på et stort udvalg af biloplader kabler til Samsung, så du kan oplade dine smartphones under turen. En af de store fordele ved micro-usb kabler er at de ikke kun passer til Samsung. De passer nemlig også til HTC, Nokia, LG og mange andre android enheder. Derudover bruges de også til en masse andre små enheder, såsom powerbanks og andre gadgets.

 

Trådløs opladning

Ja du hørte rigtigt, trådløs opladning. Selvom man ikke skulle tro det, så kom Samsung frem med en ny teknologi i sammenhæng med lanceringen af Samsung Galaxy S6 som gør trådløs opladning muligt. Dette er et kæmpe skridt ud i fremtiden, og derfor har vi valgt at fokusere på at have et stort udvalg, da vi ved at det er fremtidens form for opladning. Vores sortiment af trådløse opladere er blandt andet bestående af en dobbelt oplader station, som betyder at du uden problemer kan oplade op til to enheder på samme tid.

 

Tilbehør

Her hos Bomo gør vi meget ud af at have et stort udvalg af Samsung mobil tilbehør, så du ikke skal bekymre dig om at gå ned på udstyr når det er mest krævet. Vi har et stort sortiment, hvor du vil kunne finde alt du har brug for, om det så er en bilholder, kameralinse eller en selfiestang. Her vil du også kunne finde et stort udvalg af powerbanks til enhver smag. I vores sortiment vil du både kunne finde små powerbanks der er kompakte og perfekte til at have med på farten. Men også kraftfulde powerbankes, som er perfekt til ferien eller festival, da du ikke behøver at bekymre dig om hvor meget strøm du har tilbage. Hos Bomo gør vi en dyd i at kun sælge produkter i høj kvalitet til fornuftige priser. Skulle produkterne dog alligevel ikke falde i din smag, så tilbyder vi 90 dages fuld returret.