IPHONE 5 Biloplader

Her kan du købe en billig biloplader til iPhone 5 online. Det er ikke altid at man husker at oplade sin mobil hjemmefra, men bare rolig. Du kan faktisk oplade din smartphone, når du alligevel sidder i bilen på vej til arbejde. Vi har valgt at have et spændende og unikt udvalg af bilopladere til iPhone 5, for at sikre en sjovere biltur. Med vores bilopladere til iPhone 5, behøves der ingen stikkontakt, for strømmen fås direkte via cigarettænderen i bilen. Det betyder at du kan modtage opkald, spille spil eller surfe på nettet, uden at skulle bekymre sig om at mobilen går død for strøm. Under hele bilturen har du mulighed for at oplade din iPhone 5, så slipper du for at have en afladet mobil, når du stiger ud af bilen.  

Best-sellers i denne kategori
 • Er du træt af at løbe tør for strøm på lange bilture?Med denne stilrene biloplader er du sikret strøm på dine enheder hele bilturen. Bilopladeren har to USB porte, så du kan oplade 2 enheder på en gang. Den er nem at have med på farten og så ser den super lækker ud. Den vil klæde de fleste biler.

  109,00 DKK
 • Med denne stilrene biloplader fra eSTUFF behøver du ikke længere tænke på din mobils strømniveau. Denne oplader til bilen er udstyret med en usbport, som kan bruges til at oplade stortset alle mobil-enheder, så længe deres opladerstik er udstyret med et usb-stik.  

  89,00 DKK
 • Med denne stilrene biloplader fra eSTUFF behøver du ikke længere tænke på din mobils strømniveau. Denne oplader til bilen er udstyret med en usbport, som kan bruges til at oplade stortset alle mobil-enheder, så længe deres opladerstik er udstyret med et usb-stik. 

  89,00 DKK
 • Med denne biloplader fra den danske producent  eSTUFF behøver du ikke længere tænke på din mobils strømniveau. Denne oplader til bilen er udstyret med en usbport, som kan bruges til at oplade stortset alle mobil-enheder, så længe deres opladerstik er udstyret med et usb-stik.  

  89,00 DKK
 • Denne lille men flotte biloplader fra Hoco, er perfekt til at oplade dine enheder i bilen på en sikker men effektiv måde. Denne biloplader sættes bare i cigarettænderen i din bil, og så har du mulighed for at oplade to enheder på en gang. Det eneste du skal bruge er en mobil/tablet der oplades via usb-stik.

  79,00 DKK
 • Den lækre Rock motor biloplader fra Rock, giver dig mulighed for at oplade 3 enheder. Her får den en robust og stærk biloplader, som er praktisk i bilen og til de lange bilture.

  99,00 DKK
 • Her får du en stilren, nem og praktisk biloplader med 2 USB indgange. Bilopladeren er produceret af Haweel, som har lagt vægt på at skabe en biloplader, der egner sig perfekt til både mobiler og tablets - samt den lange biltur. 

  89,00 DKK
 • Hvis du står og mangler mobil/tablet gear til din bil, så er du landet det rigtige sted. I denne multi bilpakke får du 3 super lækre produkter, som egner sig perfekt til bilen.

  119,00 DKK
 • Her får du både et MFI lightning kabel, hvilket vil sige at kablet er godkendt af Apple og følger Apple's krav i forhold til opladere. Samtidig får du også en smart lille billader, som du kan tilslutte i bilens cigartænder.

  169,00 DKK
 • Er du også træt af at ledninger ligger og flyder i bilen?For med denne biloplader til lightning USB, slipper du for en lang ledning der flyder rundt. Selvom ledningen kun måler 25cm, så kan den strækkes ud til 1,2 meter, hvilket er nok til at den også kommer til gode for dem på bagsædet.

  139,00 DKK
 • Med denne biloplader fra eSTUFF får du en smart billader, som kan tilsluttes til bilens cigarettænder. Selve oplader kablet er bestående af et 1 meter langt MFI-kabel, hvor adapteren til bilen sidder for enden.

  229,00 DKK
Viser 1 - 11 af 11

Med vores bilopladere til iPhone 5, behøves der ingen stikkontakt, for strømmen fås direkte via cigarettænderen i bilen. Det betyder at du kan modtage opkald, spille spil eller surfe på nettet, uden at skulle bekymre sig om at mobilen går død for strøm. Under hele bilturen har du mulighed for at oplade din iPhone 5, så slipper du for at have en afladet mobil, når du stiger ud af bilen.  

Vi har mange forskellige slags iPhone 5 billadere. Det som alle vores opladere har til fælles er, at de har en usb indgang, så du kan tilslutte dit lightning kabel til bilopladeren. Her kan du også købe en biloplader med flere usb indgange, det vil sige at du kan oplade flere enheder på en gang. Om du så skal køre på arbejde, på ferie eller besøge mormor, så er det altid en god ide at have en billader liggende.

Vi håber du finder lige netop den iPhone 5 biloplader du leder efter. Vores priser på vores autoladere, er presset i bund og du kan have opladeren i hånden allerede få dage efter købet.