MacBook oplader

Vi har et bredt udvalg af opladere til Macbook. Her kan du både finde de originale Apple Macbook opladere, men vi sælger også de populære uorginale mac opladere. Uanset om opladeren er original eller uoriginal, så prisen presset i bund, så du har mulighed for at købe en billig MacBook oplader. Når du skal investere i en ny MacBook lader, så er det en god ide at undersøge markedet, for der er en masse penge at spare hvis man vælger at købe online, istedet for at købe i en fysisk butik. Vi har stor fokus på at levere konkurrencedygtige priser, og det kan især ses ved vores mac opladere. Hvis du er i tvivl om hvilken oplader din Macbook skal bruge, så har vi lavet en lille guide i bunden, som kan hjælpe dig. 

Står du og mangler en ny Mac oplader?

Vi har et bredt udvalg af opladere til Macbook. Vi har specifikke underkategorier til de forskellige mac modeller, de kan ses her: oplader til Macbook air 11 + 13 og oplader til Macbook pro 13 + 15, samt Macbook oplader til Macbook pro 17.

Der bliver hvert år solgt flere tusind Macbook bærbare i Danmark, det betyder også at der er en del der ejer en Macbook magsafe oplader. I forhold til andre bærbar opladere, så skiller disse specialdesignet Mac opladere sig markant ud. Det helt unikke ved disse Apple opladere, er at selve strømboksen sidder ved forenden af kablet. Dette karaktertræk samt den hvide farve, skaber et unikt produkt, som tit ses ved Apple produkter.

Hos Bomo er man vilde med det unikke design, som Apple har givet Macbook kablerne. Men ikke nok med at opladerne har fået et stilrent og cool design, så har den også et par fordele, som man ikke må glemme. Apple har nemlig løst problemet med have ledninger liggende og flyde, det har de gjort med de smarte flip-holdere. Disse flip-holdere findes på strømboksen, som nemt kan foldes ud og foldes tilbage igen. Når disse flippere er foldet ud, kan du rulle kablet rundt om holderne og på den måde får du pludselig en lille og kompakt oplader, som du nemt kan gemme i tasken.

Et af de andre geniale egenskaber, som disse opladere har, er deres magnetiske strøm stik. Hvis der er en der snubler over ledningen, så ryger stikket blot ud af magnet-indgangen. Det betyder at du ikke skal være bange for at din Macbook falder til jorden. Når din Macbook er til opladning, er der et lille LED lys ved strøm-stikkets magnet. Dette LED lys lyser enten grønt eller orange/rødt. Et grønt lys indikerer at din Macbook er fuld opladet, mens det orange/røde symbolisere at din Macbook er i gang med at oplade.

Hvad skulle man gøre uden en oplader til Macbook?

Hvad skulle man gøre uden en oplader til Macbook? Selvom de nye Macbook computere har en lang levetid, så kan det ikke undgås at der er behov for en opladning en gang i mellem. Derved er det også super vigtigt at man har en ordentlig lader til mac. En macbook oplader skal nemlig kunne levere korrekt strøm til din Macbook, uden der sker en kortslutning. Derfor er det vigtigt at vælge en ny oplader, med omhu. Hos Bomo går vi meget op i at du skal få en god oplevelse, derfor tester vi jævnligt både vores originale og uoriginale opladere, det er med til at give os ro i maven, når vi sender en ny oplader til mac.

Det er ikke kun kvaliteten vi lægger vægt på, vi har nemlig også et bredt udvalg af macbook opladere. Det betyder at vi sælger alle de oplader modeller (Bortset fra 2006 og 2007 generationen), som Apple har anvendt, siden at den første Macbook kom til verdenen i 2006. Om du har en Macbook air eller Macbook pro, så har vi lige det strømforsyning, som du har behov for. Hvis du ikke ved hvilken oplader din Macbook bruger, så tøv ikke, vi har lavet en oversigt til dig, lidt længere ned.

Hvis du har investeret i en ny mac oplader, så må må ikke glemme at passe godt på den. Vi har derfor lavet et par tips til dig, som kan øge sikkerheden på din mac lader.

• Husk at bevar den godt. Mange glemmer ofte at passe på sin oplader på en forsvarlig måde, derfor er det vigtigt at den sjældent bliver ramt af hård genstande. Hvis du har din Macbook med i skole eller arbejde, så sørg for at din oplader har sin egen lomme i tasken, på den måde undgår du at den rumler rundt nede i bunden af tasken. Dette punkt er især vigtig at være opmærksom på, når man ejer en uoriginal macbook oplader.

• Undgå varme genstande. Det er aldrig en god ide, at have sin mac lader tæt på varme genstande. Vi har alle hørt om en macbook opladeren, der begyndte at smelte og sommetider skyldes årsagen andre varme genstande. Så undgå derfor at opladeren er i nærheden af radiatoren, elkedlen eller andre varme objekter.

• Husk at give din oplader pauser. Selvom at opladeren automatisk stopper med at føre strøm gennem kablet, når computeren er opladet, så er det en god ide at hive stikket ud. Hvis din mac lader har siddet i en stikkontakt i mange timer, også uden den er i brug, så har en den ligesom alle andre elektroniske enheder, brug for at koble af.


Skal jeg vælge en uoriginal eller original mac oplader?

Vi kan vidst ikke komme uden om det store spørgsmål, når man skal investere i et nyt oplader kabel til Macbook: Orgiginal eller uoriginal? For det kan være en dyr fornøjelse og skulle investere i en ny original Apple Mac oplader. Hvis vi tager et kig på den originale macbook oplader, så er Apple kendt for at have en enorm høj pris på deres opladere. Her skal du tit betale en pris mellem 600-800 kroner for et original kabel, og det synes vi er alt for højt. Vi har derfor formået at presse prisen ned på vores originale Apple opladere, så du kan købe en billig mac oplader, der endda er original til kun 499 kroner. Her kan du spare penge, hvis du vil investere i en original oplader.

Hvis det stadig er for en stor mundfuld, at skyde 499 kroner i en ny oplader, så har vi også et andet alternativ. Nemlig vores uoriginale mac opladere, dem kan du købe for imellem 300-400 kroner. Vores uoriginale opladere, kommer via en fabrik som specialiserer sig for MacBook strømforsyning. Man skal selvfølgelig tage sine forbehold, når man køber en uoriginal lader kabel, dog har vi oplevet en lille RMA. Hvis det skulle opstå, at opladeren pludselig stopper med at oplade, bytter vi den med et smil.

Sådan finder du din Macbook model:

Det er vigtigt at man ved lige præcis hvilken MacBook du har, så man kan købe den rigtige oplader. Om man har behov for en ny Macbook pro oplader eller Macbook air oplader, så kræver det at du har styr på nogle ting, før du klikker køb. Hvis du ikke allerede ved hvilken Macbook model du har, så har vi lavet en lille guide, som er illustreret grafisk forneden. Om du har en MacBook air 11 / 13 eller MacBook pro 13 / 15 / 17, er det vigtigt at være opmærksom på hvilket stik, samt volt den skal bruge. Inde på de specifikke produkter, kan du læse om hvilken oplader du skal vælge. Det er dog vigtigt at kende forskel på de to strøm-stik, som de forskellige Macbooks anvender.

L-stik: Som navnet fortæller, så ligner stikket et L. Det bliver også kaldt for Magsafe 1 stik. Stikket bruges tit til de ældre MacBook modeller. (Du kan se i guiden, hvilket stik din mac bruger)

T-stik: Som navnet fortæller, så ligner stikket et T. Det bliver også kaldt for Magsafe 2 stik. De fleste nye MacBook modeller, anvender et T-stik. (Du kan se i guiden, hvilket stik din mac bruger)

Det er ikke kun selve strøm-stikket du skal vide have på plads. Det er også meget vigtigt at man vælger den helt rigtige volt oplader model, så du kan levere den optimale strøm til din Macbook. Der findes tre forskellige volt enheder: 45W, 60W og 85W. Jo kraftigere din MacBook er, jo højere skal W være i din oplader. Alle Macbook air generationer bruger eksempelvis 45W, fordi de er mindre kraftigere end MacBook pro computerne, som bruger 60W og 85W. Du kan blive meget klogere på dette emne, samt forstå hvor meget volt din oplader skal have, ved at tage et kig på vores skema, som du finder inde på de specifikke produkter eller forneden.

airopladertabel-9.jpg