Vores visioner

Tilbage i januar 2013 åbnede vi den store virtuelle butiksdør og bød de første besøgende velkommen. Men vi ville ikke være endnu en af internettets mange online webshops. Vi ønskede at gøre det anderledes.

I dag bruger mange internettet til at finde unikke og anderledes varer, som man ikke finder i de fysiske butikker. Når man så endelig har fundet det unikke produkt man ledte efter, så er prisen altid en anelse pebret… og det ville vi gøre noget ved.

Vi ønsker at give vores besøgende et unikt og spændende produktsortiment, men ved priser hvor alle kan være med. Så selvom der ligger et research- og indkøbsarbejde bag produkterne, så ønsker vi ikke at skrue prisen mere op end nødvendigt.
 
Af strategiske årsager skiftede vi navn i 2017, fra OnkelBillig til Bomo. Vores visioner og selve indholdet er der dog ikke ændret noget ved.

 
Lynhurtig levering:
Vi leverer alle ordre indenfor 1-2 dage og vi leverer også i weekenden. Og vi sender med track and tracenummer.

Super kundeservice:
Du kan både fange vores kundeservice på mail, sms og telefon – og vi svarer hurtigt. Vi er løsningsorienteret, det betyder at altid finder en tilfredsstillende løsning for begge parter.

Lave priser:
Vi tilbyder prisgaranti på alle vores produkter, dvs at finder du præcis den samme vare et andet sted, til en lavere pris, så matcher vi prisen.

90 dages fuldreturret:
Vi har valgt at forlænge den normale 14 dages fortrydelsesret, så vi tilbyder en 90 dages fuldreturret. På den måde kan du handle med en større tryghed.

Lave fragtpriser:
Vores fragtpriser starter ved 17 kroner for pakkeshop levering og 22 kroner for hjemmelevering. Køber du for over 250 kroner, så betaler vi for fragten.


Vil du følge vores udvikling, så like os på FacebookGoogle + og Instagram. Der vil vi jævnlig fortælle hvad vi går og laver.