Hvem er vi?

Tilbage i januar 2013 åbnede vi den store virtuelle butiksdør og bød de første besøgende velkommen. Men vi ville ikke være endnu en af internettets mange online webshops. Vi ønskede at gøre det anderledes.

I dag bruger mange internettet til at finde unikke og anderledes varer, som man ikke finder i de fysiske butikker. Når man så endelig har fundet det unikke produkt man ledte efter, så er prisen altid en anelse pebret… og det ville vi gøre noget ved.

Vi ønsker at give vores besøgende et unikt og spændende produktsortiment, men ved priser hvor alle kan være med. Så selvom der ligger et større research- og indkøbsarbejde bag vores produkter, så ønsker vi ikke at skrue prisen mere op end nødvendigt.
 
Af strategiske årsager skiftede vi navn i 2017, fra OnkelBillig til Bomo. Vores visioner og selve indholdet er der dog ikke ændret noget ved.

Virksomhedsinformation: 

Nylund I/S / Bomo.dk
Sivmosevænget 2L
Odense S 5260
cvr. nr. 38252836 

 


Her kan du se lidt billeder af vores kontor & lager. Du er velkommen til at komme forbi og afhente din ordre.


Bomo er skabt på disse 5 grundværdier:

Vi ønsker at give dig en lynhurtig levering:
Vi leverer alle ordrer indenfor 1 dag og vi leverer også i weekenden. Og vi sender med track and tracenummer.

Vi skal være let tilgængelige:
Du kan både fange vores kundeservice på mail, sms og telefon – og vi svarer hurtigt. Vi er løsningsorienteret, det betyder at altid finder en tilfredsstillende løsning for begge parter.

Vores priser skal være overkommelige:
Vi tilbyder prisgaranti på alle vores produkter, dvs at finder du præcis den samme vare et andet sted, til en lavere pris, så matcher vi prisen.

Det skal være en god oplevelse at handle hos os:
Vi har valgt at forlænge den normale 14 dages fortrydelsesret, så vi tilbyder en 90 dages fuldreturret. På den måde kan du handle med en større tryghed.

Vores fragtpriser skal være gennemskuelige:
Vores fragtpriser starter ved 17 kroner for pakkeshop levering og 22 kroner for hjemmelevering. Køber du for over 300 kroner, så betaler vi for fragten.


Vil du følge vores udvikling, så like os på Facebook eller Instagram. Der vil vi jævnlig fortælle, hvad vi går og laver.