Det at beskytte ens iPhone kan forståes på 2 forskellige måder. Den ene er beskyttelse af din data, og den anden er at fysiks beskytte din iPhone. 


Sådan beskytter du din iPhones data:

Ønsker du at beskytte din iPhone yderligere, så har vi lavet en guide med 3 punkter der kan hjælpe:

1. Vores første tip om at sikre din iPhone er ret simpelt. Sørg altid for at du kører den nyeste version af iOS. Hackere finder sommetider fejl i Apples kodning, som de kan udnytte, og muligvis få adgang til din personlige data. Nye iOS-opdateringer er Apples måde at lappe huller i operativsystemet, mens der implementeres stabilitetsforbedringer.

2. Vores andet tip er at lave en længere kode til din iPhone. Er din kode bestående af 4 cifre, så er chancen for at din kode bliver gættet på første forsøg 1/10.000. Dette er skræmmende lidt, når man tænker over hvor meget personligt data der ligger på din iPhone. Ved at skifte til en 6 cifret kode, er der i stedet 1 millioner forskellige tal-kombinationer.

3. Det tredje tip er at hente "Find min iPhone". Denne app hjælper dig hvis du mister din iPhone, da du kan du logge på Find My iPhone fra en anden iOS-enhed eller via internettet og fjerne din enhed på afstand, og tage dine personlige data med. Dette betyder kort sagt, at selvom du mister din iPhone, vil du ikke kunne få stjålet noget information eller data.


Sådan beskytter du fysisk din iPhone mod skrammer og ridser:

For at beskytte din iPhone så godt som muligt, så forslår vi at du beskytter alle sider, ved at både invistere i et panserglas og et cover. Mange har dog ikke et cover på deres iPhone, fordi man syntes at man pakker det stilrene design ind. Er du en af disse personer har du 2 valg. Enten dropper at have cover på og tager chancen, eller købe et gennemsigtigt cover. Et gennemsigtigt cover er en god mellemting, da det ikke kun beskytter din iPhone mod ridser, skrammer og tab, men også bevarer det tynde og enkelte udseende. Klik her for at se vores udvalg af gennemsigtige covers til iPhone.

Da et cover ikke beskytter skærmen på din iPhone, så forslår vi også at man anskaffer sig et panserglas. Glasset er tyndt og gennemsigtigt, og er derfor næsten usynligt når det sættes på din iPhone. Prisen på panserglas går fra omkring 70kr og op efter, afhængigt af hvilken iPhone du har og hvor god kvalitet du ønsker. Pengene er godt givet ud, da glasset kan forhindre at din mobil skal sendes til reparation, fordi glasset er gået i stykker. Det er dog meget forskel på kvaliteten på panserglas. Et eksempel på dette er et Titansjield fra eStuff som beskytter 9 gange bedre end et normalt panserglas. Klik her for at se vores udvalg af Titanshields.


Nedenfor kan du se lidt af vores udvalg af beskyttelse, hvis du fx havde en iPhone 6.