Da det er helt normalt at ens iPad begynder at oplade langsommere end normalt, har vi lavet en guide til hvordan du finder problemet og hvordan du fikser det.

Uorginale opladere

Efter IOS 7 udkom er flere iPads begyndt at oplade langsomt, som skyldes at Apple har lavet det sådan så hvis dit oplader kabel er uorginalt, så vil din iPad ofte oplade langsomere. Hvis dette er tilfældet, så bliver du nødt til at enten købe et originalt oplader kabel, eller købe et MFI-godkendt kabel. Det at et kabel er MFI godkendt betyder bare at det er godkendt af Apple. Klik her for at se vores udsalg af MFI opladere

Adapteren

En langsom opladning kan også skyldes den adapter du bruger. Her ses det ofte at man bare bruger den adpter der følger med iPhone, hvis man ikke lige kan finde den der passer til iPad'en. Adapteren iPhone bruger er en 5W adapter, som ikke generer nok output til at kunne oplade din iPad hurtigt. Derfor sender Apple en 12W adapter med når man køber en iPad. Den oplader din iPad hurtigere (eller, faktisk bare normal hastighed) og passer til iPad, iPad mini og iPad Air.

Strømkilden

Oplader du din iPad gennem din computer, er dette helt klart en årsag til at den oplader langsomere. Det skyldes at den strøm, som modtages fra computeren, er langt mindre end den strøm, den modtager, når den tilsluttes en vægoplader. Hvis du nødvendigvis skal oplade det via pc'en, så fjern enheder der er tilsluttet andre USB-porte, så alt strøm er rettet mod den port, der er sluttet til iPad. Dette vil dog alligevel ikke oplade din iPad hurtigere end en vægoplader.

Flytilstand

Et nyttigt trick er at tænde flytilstand (og sørg for, at Wi-Fi ikke er tændt), før du tilslutter din iPad til opladning. Hvis din iPad er en Wi-Fi-model, skal du slukke for Wi-Fi og afslutte alle baggrundsapps og derefter tilslutte den. Dette vil betyde at din iPad vil oplade hurtigere.