Computer sleeve 11″

Indenfor de sidste par år er laptops blevet en større del af vores hverdag, hvor særligt de helt små notebook computere er blevet uhyre populære. En notebook kendetegnes ved dens lille skærm (oftest en 11” tommer skærm). Hvis du sidder og læser dette via din 11 tommer computer, så er du heldig, for her finder du et bredt udvalg af sleeves til computere med 11 tommer skærme. Så uanset om du bruger en Macbook air 11 eller andre notebooks i 11 størrelsen, så har vi et perfekt sleeve til dig. Med et bærbar sleeve forlænger du levetiden på din computer, så hvorfor vente med at købe? Tjek udvalget forneden. 

Men hvad kan det skade, hvis sleevet ikke passer helt i størrelsen? 

Er sleevet mindre end din bærbar, så siger det lidt sig selv, da din laptop aldrig vil kunne komme ind i sleevet. Omvendt vil vi også fraråde at bruge et sleeve der er markant større end din notebook, da dette betyder, at din computer vil glide rundt nede i tasken, som både kan være træls at bære rundt på, men også dårligt rent beskyttelsesmæssigt. Derfor har vi lavet disse to kategorier sleeve 13″ & sleeve 15”, hvis din computer er større end en 11 tommer størrelse.

Laptops er meget forskellige, i det de kommer fra forskellige udbydere og i forskellige modeller, hvilket betyder at de også sjældent bliver produceret i samme størrelser. Derfor har vi valgt at kun udbyde sleeves der passer i størrelser helt op til 11.6 sleeves, da vi ved, hvor frustrerende det kan være at ens nyindkøbte sleeve lige præcis er for lille eller sidder alt for tæt. Så er du i tvivl om din computer kan passe i et laptop sleeve 11, fordi den lige et en lille smule større end 11″, så frygt ej. Hos os kan du med ro i maven købe 11” tommer sleeves, da de alle sammen passer som 11.6 laptop sleeves.

Forskellige typer sleeves

Her skal du stille dig selv spørgsmålet om, hvad du har af behov. Har du brug for et sleeve som beskytter din computer fuldt ud, eller mangler du mere en tynd og stilren computertaske, som får computeren til at skille sig ud fra mængden? Forneden kan du blive lidt klogere på de typiske materialer, der er anvendt i forbindelse med produktionen af en computertaske.

Læder

Dette er et meget stærkt materiale, som er super holdbart og holder din notebook i sikkerhed i mange år. Her er der dog forskel på om det er ægte læder eller kunstlæder. For selvom ægte læder er i en klasse for sig selv, så er prisen også derefter. Det betyder dog ikke at vores produkter af kunstlæder er kedelige. Dette kan f.eks. ses på vores Walk On Water produkter, som er læderbelagt og i stilfulde farver og designs. Så uanset hvad du hælder mest til, kan du altid finde begge dele her. 

Bomuld

Et andet materiale der oftest bruges til sleeves er bomuld materialet. Det er behageligt at røre ved, og så er det ofte designet med ekstra lommer både indvendigt som udvendigt. Det er dog ikke et materiale som kan holde til vand, og får også lettere pletter end andre materialer. 

Derudover er der mange andre materialer, som er med til at gøre hvert produkt unikt.


Til sidst er det vigtigt at finde noget der passer lige til din stil. Mennesker er meget forskellige, og det er vores smag også. Nogen er mere til minimalistiske og stilrene sleeves, mens andre er til de mere spændende og farverige designs. Hvilket også er hvorfor vi sigter efter et så bredt udvalg som muligt, så alle kan finde det perfekte bærbar sleeve 11″.

Hvad hjælper det at bruge sleeves og covers?

Mange tænker, at så snart de har lagt deres laptop ned i deres taske, så er den i sikkerhed. Sandheden er dog en anden, da vores computere oftest får ridser og skrammer af at ligge nede i taske. Her flyder der nemlig ting som kuglepenne og bøger rundt, som bare ender med at ridse din computer, når din taske bliver udsat for rystelser. Derfor er et etui vigtigt, hvis du vil beskytte dig mod omkringliggende ting i din taske. Ikke nok med at sleevet beskytter mod ridser, så beskytter det også i mod støv. For selvom det ikke er noget vi tænker over, så kommer der støv alle vegne som nemt kan komme ind i vores computer, og i værste fald beskadige den. Derfor er et sleeve en god løsning til problemet, da du kan lukke den sikkert inde, når du ikke bruger den.


Udgivet

i

, ,

af

Tags: