Om os

Hvem er vi?

Tilbage i januar 2013 åbnede vi den store virtuelle butiksdør og bød de første besøgende velkommen. Men vi ville ikke være endnu en af internettets mange online webshops. Vi ønskede at gøre det anderledes. 

Vi ønsker at skabe en webshop med et produktsortiment, der ikke findes andre steder. Derfor har vi stor fokus på indkøbsprocessen, så vi kan finde de bedste brands og produkter. 

Det skal nemlig være en interessant oplevelse at bladre igennem vores udvalg, men ved priser hvor alle kan være med. Så selvom der ligger et større research- og indkøbsarbejde bag vores produkter, så ønsker vi ikke at skrue prisen mere op end nødvendigt.


Bomo er skabt på disse 5 grundværdier:

Vi ønsker at give dig en lynhurtig levering: 
Vi leverer alle ordrer indenfor 1-3 dage dag og vi leverer også i weekenden. Og vi sender med track and tracenummer, så du altid kan følge med i hvor din pakke befinder sig. 

Vi skal være let tilgængelige:
Du kan både fange vores kundeservice på mail, sms og telefon – og vi svarer hurtigt. Vi er løsningsorienteret, det betyder at vi altid finder en tilfredsstillende løsning for begge parter. 

VI ønsker at præsentere et unikt produktsortiment:
Vi vil ikke ligne vores konkurrenter, vi ønsker at skille os markant ud. Derfor lægger vi en dyd i at præsentere et interessant produktudvalg, så det altid er en fed oplevelse at scrolle igennem vores udvalg. 

Det skal være en god oplevelse at handle hos os:
Vi har valgt at forlænge den normale 14 dages fortrydelsesret, så vi tilbyder en 90 dages fuldreturret. På den måde kan du handle med en større tryghed. 

Vores fragtpriser skal være gennemskuelige:
Vores fragtpriser er altid 22kr kroner for pakkeshop levering og hjemmelevering. Køber du for over 400 kroner, så betaler vi for fragten. 

Vores vision er at skabe Danmarks største webshop med salg af unikke tasker fra de bedste brands. 

Er du blogger?

Vi søger løbende bloggere til at anmelde vores produkter. Så hvis du finder det interessant, så kontakt os. Vi har dog nogle kriterier:

1. Du kan formulere dig og have din egen blog. Du skal kunne fange læseren.

2. Du skal linke til os med mindst 1 link i dit indlæg/anmeldelse. 

3. Du skriver mindst 200 – 300 ord. 

4. Din blog skal være ældre end 6 måneder

Lyder det som noget for dig? Skriv til os på [email protected]. Vi forbeholder os retten til at takke nej.

Reklamation

Siden her er overtaget af en ny, så vi har desværre ikke ansvar for de vare de tidligere havde solgt.