Computer sleeve 12″

Hvis du har været ude og investere i et nyt laptop sleeve i 12” tommer størrelsen, bør du overveje, om du skal investere i et computer sleeve. Med det helt rigtige sleeve til en 12 tommer computer, sikrer du din digitale investering mod uheld og vandskader, som ofte kan forekomme, når man dagligt anvender sin laptop. I vores udvalg af sleeves til macbook 12 og de almindelige 12 tommer computere, har vi både moderigtige sleeves fra kendte mærker som DAY, THULE, Ryan frank og mange flere. Vi vægter både kvalitet og design meget højt, når vi skal udvælge ny sleeves, hvilket også kommer til udtryk i vores samling af sleeves. Scroll ned og udforsk vores udvalg.

Det moderne 12 tommer sleeve – En kombination af lækker design & høj modstandsdygtighed

Den største katalysator for, at man som forbruger ønsker at investere i et sleeve til sin bærbar, er behovet for at beksytte sin bærbar, når man transporterer den fra A til B. Derfor er en stor del af de computer sleeves man finder i butikker og webshops ofte produceret med det henblik, at sleevet skal kunne klare en masse strabadser. I mange tilfælde betyder det ofte, at der bliver slækket på sleevets design i takt med at fokusset ligges i at skabe robuste sleeves. I vores optik, har det ideelle computer sleeve både en høj modstandsdygtighed, hvor der stadig er lagt vægt på at fremme et lækkert og unikt design, som stolt kan vises frem.

Men hvad mener vi egentlig, når vi siger, at et sleeve skal have en høj modstandsdygtighed? Som minimum skal sleevet kunne klare hårde tryk, gentagne gnidninger og kunne tåle tilpas mængder af vand. I og med at vi danskere bruger vores laptop næsten hver dag, er det en absolut nødvendighed, at sleevet kan leve op til de krav, hvis man ønsker at have en funktionsdygtig computer mange år frem.

Når det kommer til selve designet, ønsker vi kun at forhandle med producenter og mærker, der har lagt energi og ressourcer i at skabe et pænt og gennemført design, der skiller sig ud af mængden af kedelige og uinspirerede laptop sleeves. Vi udvælger derfor kun de mest interessante mærker, og særligt mærker som vores konkurrenter ikke sælger, på den måde kan vi give dig en unik oplevelse, når du scroller igennem vores produktudvalg.

Vi har samlet de bedste Macbook 12 sleeves

Den nye macbook 12 retina computer er en klasse for sig. Dens ultra tynde design og lethed gør den nem at transportere i ens rygsæk eller under armen. I og med at computeren er så tynd og let, kan den hurtig fremstå som et skrøbeligt produkt. Selvom MacBook 12 computeren er lavet af aluminium, skal der kun opstå et uheldigt tab, før computeren skal et smut forbi reparationsværkstedet. Med et af vores specialdesignet sleeves til Macbook 12, kan du med ro i maven have din Apple Macbook 12 med på farten. Med et specialdesignet Macbook 12 sleeve, får du et sleeve med en høj tæthed og et sleeve der kan give dig optimale forhold, når du bruger din Macbook i hverdagen. Vi har sleeves og computertasker til Macbook 12 i alle materialetyper og designs.

Her kan du læse mere om sleeve 11, sleeve 13, sleeve 14 & sleeve 15.


Udgivet

i

, ,

af

Tags: