Computer sleeve 14″

Er du på udkig efter et nyt 14 tommer computer sleeve? Så er du landet på den helt rigtige side. Vi har et stærkt sortiment af sleeves & covers til 14 tommer computere. Uanset hvilket mærke eller materiale du søger, vil du højst sandsynlig finde det i denne kategori. Her finder du et skræddersyet udvalg af specialdesignet laptop sleeves i 14 tommer størrelsen. Hvis du skal opnå den bedste beskyttelse til din laptop, skal du have et sleeve der har en tætsiddende effekt – den type sleeves vil du blive præsenteret for forneden. Her vil du også blive præsenteret for en masse forskellige designs og mærker, der egner sig perfekt til din 14 tommer laptop. Tag et kig og bliv inspireret til dit næste køb.

Her finder du 14 tommer sleeves i et farverigt udvalg

Er du træt af kedelige og uinspirerede sleeves, der ligner alle andre? Det er vi også. Hos Bomo har vi altid haft fokus på, at vores sleeves & covers skal have et frisk & farverigt look, da vi mener, at branchen mangler en kærlig farveindsprøjtning. Det betyder, at vi vægter farvevalget & farvekombinationerne utrolig højt. Det kan særlig ses ved vores mærker som Ryan Frank, Woouf og mange flere. Vi elsker de unikke farvekombinationer og de lækre designs, hvilket bl.a. kommer til udtryk i vores finske Mozo old school sleeves, der er inspireret af klassiske old school sneakers.

Selvom vi i høj grad prioriterer de mere farverige sleeves, når vi er på indkøb, så køber vi stadig de mere konservative og stilrene sleeves. Vi har nemlig et bredt udvalg af mere neutrale & sorte 14 tommer laptop sleeves, som du finder foroven. Heriblandt forhandler vi det danske mærke eSTUFF, der er producerer en masse lækre & stilrene sleeves til 14 tommer computere. Dog er det stadig det farverige udvalg der skinner igennem, når du scroller igennem vores udvalg.

Skal jeg vælge et 13 tommer sleeve eller 14 tommer sleeve?

Vi står tit med kunder der er i tvivl om de skal vælge et 13 sleeve eller 14 sleeve. I og med at der findes mange forskellige laptops og størrelser, kan vi ikke give et entydigt svar, når kunder vælger at forhøre sig hos os, hvilket størrelse de skal vælge. Heldigvis har vi ved hver produkt indsat størrelser, så du kan se hvilke bredder og længder sleevet har. På den måde kan du ved hvert produkt se både udvendige- og indvendige mål, så der ikke hersker nogen tvivl om sleevet nu passer. Er din laptop en lille smule for stor til det ønskede sleeve, så kan du altid hive fat i os, så giver vi en præcis opmåling, hvor der tages højde for netop din computers dybde.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at hive fat i os på mail eller telefon, hvis du ønsker yderligere support.

Hvis du søger et sleeve der er lidt mindre eller større, find vores 12 tommer sleeves her & 15 sleeves her.


Udgivet

i

, ,

af

Tags: