Computer sleeve 15″

Står du og mangler et sleeve i størrelsen 15” eller 15.6”, for så er du kommet til det rette sted. Hos os finder du et kæmpe udvalg af forskellige sleeves til bærbar, i tommerene 15/15.6 eller derover. Her finder du de mest unikke, cool og beskyttende laptop sleeves 15.6 & 15”. Her finder du sleeves til enhver smag. Vi gør en dyd i at levere de bedste produkter af højeste kvalitet, og dertil følger nogen af de bedste produkttekster. Vi har sat stort fokus på at levere grundige produkttekster, så du ikke sidder med ubesvaret spørgsmål, når du scroller igennem vores udvalg af computer 15 sleeves. Skulle du dog alligevel være i tvivl om noget, så skal du være velkommen til at hive fat i os på SMS, telefon eller mail.

Da der nu til dags findes så mange forskellige typer af sleeves og computer tasker, kan det være svært at finde lige det sleeve man har brug for. Her er det vigtigt at man beslutter sig for hvilket materialer man fortrækker, og om ens sleeve skal have nogle bestemte egenskaber. Det vigtigste er dog at få styr på størrelsen, så du ikke vender hjem med et computer sleeve der ikke passer. Derfor foreslår vi, at man lige slår modellen op på nettet, hvis man skulle være i tvivl om, hvor stor ens bærbar skærm er. Men hvad skader det, hvis sleevet ikke passer helt i størrelsen, tænker du måske. Er etuiet mindre end din bærbar, så sker der ikke så meget, da din laptop aldrig vil kunne komme ned i tasken. Omvendt vil vi heller ikke foreslå at man bruger et PC sleeve der er alt for stort, da din bærbar vil svømme rundt i sleevet, som både er dårligt for din enhed og skaber en ringere beskyttelse. Det skal dog siges at en lille forskel i størrelserne er intet problem. For eksempel vil man uden problemer kunne bruge et 15 6” sleeve til en Macbook 15 tommer”. Du kan også finde vores 13 sleeve & 11 sleeve på vores shop. Hvis du søger efter sleeves til din Macbook Pro 15, så kan du finde sleeves til den model her.

Laptops er meget forskellige, i det de kommer fra forskellige udbydere og i forskellige modeller og størrelser. Derfor passer størstedelen af alle vores sleeves i størrelserne helt op til 15.6”, så du ikke står med den triste oplevelse, hvor computer sleevet lige præcis er for småt. Skulle du dog komme hjem med et sleeve som ikke passer til din 15 6 tommer computer sleeve, så kan det altid returneres med vores 90 dages returret.


Vores sortiment af laptop 15 sleeves

Et af vores store fokuspunkter er at kunne levere unikke produkter, som man ikke ser hverdag. Dette skulle også gerne afspejles i vores udvalg af sleeves til 15” og 15.6”, da mange af vores produkter sjældent ses andre steder. Blandt vores udvalg finder du en række forskellige sleeves i forskellige materialer. Du kan også finde sleeves der anvender vidt forskellige lukkefunktioner, heriblandt lynlås & velcro lukning. Vi har også lagt et stort arbejde i at finde lækre brands, der producerer sleeves i unikt design, høj kvalitet og priser hvor alle kan være med.

Læder computer sleeve 15″

Læder sleeves er til dig der mest er til et enkelt og stilrent design. Her finder du sleeves i farverne sort og brun, hvor der både er sleeves af ægte læder og kunstlæder. Prismæssigt er der dog lidt forskel på hvilket læder det er, hvor ægte læder er i en klasse for sig selv. Men selvom der er mange fordele ved at have et sleeve af ægte læder, så er det ikke ensbetydende med at vores kunstlæder covers er en discount løsning. Vores kunstlæder sleeves er ofte i meget høj kvalitet og giver din computer en maksimal beskyttelse. Uanset hvilken slags læder sleeve du er til, så kan du altid finde din næste læder 15 sleeve her. 

Filt og uld sleeves

Hos os finder du også et stort udvalg af uld og filt sleeves, da vi syntes det giver sleevet et råt look, samt et enkelt og smart design. Hos os finder du disse sleeves i mange forskellige farver. Tag for eksempel vores nye Cartinoe sleeves som ikke kun beskytter din laptop men også findes i farverne blå, orange og rød. Sleeves af dette materiale beskytter ikke kun din 15” bærbar, men er også en smart tilbehør til din skoletaske eller computertaske.


Udgivet

i

, ,

af

Tags: