Macbook Air 11″ Sleeve

Vil du gerne holde din Macbook Air 11 pæn og intakt i mange år frem? Så kan det være en god ide at købe et sleeve til den. Vi har lagt et stort arbejde i at finde et solidt og præsentabelt udvalg af sleeves til Apple Macbook Air 11. Heriblandt vores Macbook Air sleeves vil du helt sikkert finde et sleeve som lige falder i din smag. I vores udvalg finder du både helt almindelige neophren sleeves, samt mere unikke og anderledes filt sleeves. Særlig vores filt sleeve er blevet meget populære, hvilket nok skyldes dens enkle og pæne design.

Hvad er et sleeve?

Man kan sammenligne et laptop sleeve med en taske. Du har de samme fordele og funktioner som ved en helt almindelig taske. Der hvor et Macbook sleeve skiller sig markant ud, er ved dens bærbarhed, brugervenlighed og komfort. En taske kan nemlig godt blive lidt bøvlet at skulle transportere sin laptop rundt i, derfor er sleeves blevet uhyre populære. De er nemlig specefikt lavet til at opbevare og beskytte ens bærbar mod slag og ridser. 

Normalt er sleeves meget mindre og lettere end almindelige tasker, hvilket gør, at du sagtens kan have sleevet nede i din taske. Der er også nogle sleeves som har indbygget lommer, hvilket betyder, at du i princippet kan lade din taske blive hjemme og kun benytte dit sleeve fremover. I vores udvalg af sleeve tasker til Macbook Air 11, vil du sagtens kunne finde et par sleeves som har indbygget lommer. Hvis du er på udkig efter sleeves til den lidt større Macbook model, så kan du også finde sleeves til dem her: Macbook Air 13 sleeves


Udgivet

i

,

af

Tags: