Macbook Pro 13″ Retina

Mangler du et nyt og lækkert cover til din Macbook Pro 13 Retina? For så er du kommet til det helt rigtige sted. Her vi du finde et bredt sortiment af covers til enhver smag. Vores Macbook Pro covers giver din Macbook en god beskyttelse, og kendetegnes ved et lækkert og unikt design. Nedenfor finder du alt fra almindelige plastik covers, til de mere spændende og unikke TPU covers. Er du på udkig efter covers til den nye Macbook Pro 13 Touch bar? Dem kan du finde her: Macbook Pro 13 Touch bar covers.

Macbook pro 13” retina udkom i slutningen af 2012 et halvt år efter Macbook pro 15” retina. Udover de nye retina Macbooks havde en bedre ydeevne og langt bedre skærm, så var denne nye Macbook også langt tyndere. Hvilket betyder at de gamle macbook cases ikke længere passer til de nye Macbooks med retina skærm. Men frygt ej, da vi har et stort udvalg af covers og cases, uanset om du bruger en Macbook med eller uden retina skærm.
 

Hvorfor er et cover vigtig?

Et cover er super vigtigt, da det forhindrer situationer, hvor du står med en smadret Macbook. Et cover giver din Macbook den beskyttelse den har brug for. Med et cover til din Macbook mindsker du markant antallet af ridser og skrammer, som din macbook med garanti ellers ville få, hvis du ikke brugte et cover. Mange vælger at fravælge et cover, fordi de tænker at deres Macbook er ligeså godt beskyttet i deres tasker. Sandheden er dog en helt anden, da det oftest er nede i tasken at ens laptop får ridser, da din Macbook konstant gnides op og ned af dine bøger, mapper og kuglepenne.
 

Vores Macbook Pro hard cases

Blandt vores sortiment vil du se et stort udvalg af hard case covers. Denne type covers er en af vores favoritter, da som navnet antyder kan holde til en hel del. En anden stor fordel er at de er super tynde. Hvilket betyder at det næsten ikke fylder noget, som man ellers skulle tro, siden hele ens macbook pakkes ind. Du finder også et bredt udvalg af forskellige farver og designs, som helt klart vil have sine fordele, hvis du ønsker at skille dig ud

Find dit næste Macbook pro 13” retina cover her.


Udgivet

i

af

Tags: