Macbook Pro 13″ Touch bar

Har du lige investeret i den helt nye Macbook med touchbar og er du på udkig efter et nyt case? For så er du kommet til det helt rigtige sted. Det er nemlig super vigtigt at få beskyttet ens Macbook, så snart man får den. På den måde beskytter du din Macbook imod skrammer og ridser inden uheldet er ude. Hos Bomo finder du Macbook Pro coverssom ikke kun giver en god beskyttelse, men også giver din Macbook et lækkert og unikt look.

I slutningen af 2016 formåede Apple at gøre det igen. Her lancerede de deres nye Macbooks med Touch bar, som utroligt nok var endnu federe end forrige model. Apples produkter kendetegnes som elegante og eksklusive, hvilket også tydeligt kunne ses på den nye Macbook pro med touch bar. For selvom designet minder meget den forrige model, så er der dog små lækre ændringer, der giver dig lyst til at smide din gamle macbook ud. En af de helt store og nye ting var touch baren. En revolutionerende ændring af funktionstasterne på tastaturet. Den nye touch bar skifter nemlig automatisk knapperne afhængigt af hvilket program du arbejder i, så du hele tiden kun sidder med de mest relevante funktioner på dit tastatur. Derudover er det igen lykkedes for Apple at lave deres Macbook endnu tyndere og lettere end forgængeren. Og selvom den er lavet hele 3mm tyndere og 200 gram lettere, så betyder ikke dårligere ydeevne, tværtimod. Den nye Macbook er nemlig også udstyret med kraftigere ydeevne, forbedret display og bedre lyd. Alt sammen forbedringen, som efterlader din med wow-effekten.
 

Kan jeg bruge samme cover?

Det at Apple nu igen har lavet en tyndere Macbook, betyder dog at covers til forrige modeller ikke passer til de helt nye Macbooks. Det er dog ikke verdens undergang, da du hos os finder et mindst ligeså lækkert udvalg af covers til de helt nye Macbooks. De Macbook 2017 covers du finder her på siden, passer både til Macbook Pro 13” uden touchbar, og Macbook pro 13 med touchbar. Vores covers giver ikke kun en all-around beskyttelse til din Macbook, men også et unikt look du sjældent ser andre steder. Du kan også finde covers til den nye Macbook Pro 15 model, dem kan du finde her: Macbook Pro 15 touch bar covers


Udgivet

i

af

Tags: