Macbook Pro 15″ Retina

Vi har samlet et stærkt og unikt udvalg af covers til Macbook Pro 15 retina. Her kan du forkæle din Macbook pro med en masse forskellige covers og cases til enhver smag. I vores sortiment finder du produkter med unikke og lækre designs, som giver din macbook den optimale beskyttelse. Nedenfor kan du se vores udvalg af produkter der udelukkende passer til Macbook pro 15” retina. 

Hvad skal jeg bruge et cover til?

Du har sikkert spurgt dig selv om et Macbook cover overhovedet er nødvendigt. Og ja, det er det. For et Macbook cover fungerer præcis på samme måde som et iPhone cover. Hvor et cover til Macbook næsten er vigtigere, da Macbooks har en endnu højere værdi en iPhones. For det er så surt og stå med en helt smadret Macbook pro 15 retina, og vide at man kunne have reddet ens Macbooks liv, hvis man havde investeret i et cover. Med et cover til Macbook Pro er din enhed beskyttet uanset hvor du har lagt den. Et case giver nemlig en fuld beskyttelse imod ridser og skrammer, som betyder at du for eksempel bare kan smide din computer i tasken, uden at skulle bekymre dig om noget.

Et Macbook cover giver ikke kun god beskyttelse

Udover at et cover til din Macbook giver en god beskyttelse, så giver det din enhed et helt nyt og unikt look. Alle de Macbooks vi ser i hverdagen ligner hinanden på en prik, men med et cover fra vores store udvalg vil du med garanti skille dig ud. I vores sortiment af covers vil du se en masse forskellige designs og farver. Tag for eksempel vores nye Marble covers, hvor designet er lavet som marmor. Med dette cover kan du være sikker på at folk kigger en ekstra gang, når de ser dette unikke cover på din Macbook. Er du mere til enklere designs uden for mange forskellige farver, så frygt ej. Blandt vores udvalg vil du også finde en masse klassiske og lækre produkter, som giver din Macbook et cool look. Et eksempel er vores nye Safari læder covers, hvor oversiden af coveret er belagt i lækkert kunstlæder. Et cover du kan finde i farverne brun, sort, blå og pink, så der er noget til enhver smag. Find dit næste Macbook pro 15” retina cover her. Vi har også covers til den helt nye Macbook Pro 15 model, dem kan du finde her: Macbook Pro 15 touch bar covers.


Udgivet

i

af

Tags: