Macbook Pro 15″ sleeve

Står man med en nyindkøbt Macbook Pro 15, så ønsker man også at den holder i mange år frem. Problemet er dog bare at Macbooks er let modtagelige overfor ridser og skrammer, hvis man ikke passer ordentligt på den. Ønsker du at give din Macbook en top beskyttelse, så kunne sleeves være den perfekte løsning. Blandt vores udvalg vil du finde en bred vifte af forskellige etui og sleeves. Om du så mest er til sleeves af filt eller neopren, så finder du det her.

Vores udvalg af cases og sleeves

Blandt vores udvalg Macbook Pro sleeves vil du støde på en masse forskellige sleeves i forskellige designs, brands og materialer. Det kan derfor være svært at bestemme sig for hvilke cases der passer allerbedst til én. Alle vores sleeves har dog det tilfælles at de ikke kun findes i lækre og unikke designs, men også giver din laptop den nødvendige beskyttelse. Mange af vores sleeves har også en indbygget lommer, der gør det muligt at opbevare diverse blyanter, papirer og andet.

Hvordan passer størrelsen?

Alle sleeves og cases på denne side passer ikke kun til Macbook Pro 15, men også alle andre laptops i 15”. Derfor kan du med ro i sindet bladre igennem vores produkter, og med sikkerhed vide at ethvert sleeve passer perfekt til din 15” bærbar. Står du i situationen hvor du har fundet et fedt sleeve eller case på vores shop, men kun bruger Macbook Pro 13, så vil vi fraråde dig at købe det. Det er nemlig hverken behageligt for dig eller din Macbook, hvis den ikke passer til dit sleeve. Hvis dette er tilfældet, så foreslår vi, at du i stedet springer over på vores specefikke sleeve side til Macbook Pro 13: Macbook Pro 13 Sleeves


Udgivet

i

,

af

Tags: