Hvem er vi?

Tilbage i januar 2013 åbnede vi den store virtuelle butiksdør og bød de første besøgende velkommen. Men vi ville ikke være endnu en af internettets mange online webshops. Vi ønskede at gøre det anderledes. 

Vi ønsker at skabe en webshop med et produktsortiment, der ikke findes andre steder. Derfor har vi stor fokus på indkøbsprocessen, så vi kan finde de bedste brands og produkter. 

Det skal nemlig være en interessant oplevelse at bladre igennem vores udvalg, men ved priser hvor alle kan være med. Så selvom der ligger et større research- og indkøbsarbejde bag vores produkter, så ønsker vi ikke at skrue prisen mere op end nødvendigt.

Vores vision er at skabe Danmarks største webshop med salg af unikke tasker fra de bedste brands.

Virksomhedsinformation: 

Nylund I/S / Bomo.dk
Svendborgvej 226
Odense S 5260
cvr. nr. 38252836 


Bomo er skabt på disse 5 grundværdier:

Vi ønsker at give dig en lynhurtig levering: 
Vi leverer alle ordrer indenfor 1 dag og vi leverer også i weekenden. Og vi sender med track and tracenummer, så du altid kan følge med i hvor din pakke befinder sig. 

Vi skal være let tilgængelige:
Du kan både fange vores kundeservice på mail, sms og telefon – og vi svarer hurtigt. Vi er løsningsorienteret, det betyder at vi altid finder en tilfredsstillende løsning for begge parter. 

VI ønsker at præsentere et unikt produktsortiment:
Vi vil ikke ligne vores konkurrenter, vi ønsker at skille os markant ud. Derfor lægger vi en dyd i at præsentere et interessant produktudvalg, så det altid er en fed oplevelse at scrolle igennem vores udvalg.

Det skal være en god oplevelse at handle hos os:
Vi har valgt at forlænge den normale 14 dages fortrydelsesret, så vi tilbyder en 90 dages fuldreturret. På den måde kan du handle med en større tryghed. 

Vores fragtpriser skal være gennemskuelige:
Vores fragtpriser starter ved 17 kroner for pakkeshop levering og 22 kroner for hjemmelevering. Køber du for over 300 kroner, så betaler vi for fragten. 


Vil du følge vores udvikling, så like os på Facebook eller Instagram. Der vil vi jævnlig fortælle, samt præsentere nye produkter og brands.

Samarbejdspartnere: 

Jan Billund fra Opgavekorrektur