Hvem er vi?

Tilbage i januar 2013 åbnede vi den store virtuelle butiksdør og bød de første besøgende velkommen. Men vi ville ikke være endnu en af internettets mange online webshops. Vi ønskede at gøre det anderledes. 

Vi ønsker at skabe en webshop med et produktsortiment, der ikke findes andre steder. Derfor har vi stor fokus på indkøbsprocessen, så vi kan finde de bedste brands og produkter. 

Det skal nemlig være en interessant oplevelse at bladre igennem vores udvalg, men til priser hvor alle kan være med. Så selvom der ligger et større research- og indkøbsarbejde bag vores produkter, så ønsker vi ikke at skrue prisen mere op end nødvendigt.

Vores vision er at skabe Danmarks største webshop med salg af unikke tasker og sleeves fra de bedste brands.

Virksomhedsinformation: 

Bomo.dk IVS
Platanvej 32
1810 Frederiksberg C
cvr. nr. 39747391


Bomo er skabt på disse 5 grundværdier:

Vi ønsker at give dig en lynhurtig levering: 
Vi leverer alle ordrer indenfor 1-3 dage dag og vi leverer også i weekenden. Vi sender selvfølgelig med track and tracenummer, så du altid kan følge med i hvor din pakke befinder sig. 

Vi skal være let tilgængelige:
Du kan både fange vores kundeservice på mail, messenger og telefon – og vi svarer hurtigt. Vi er løsningsorienterede hvilket medfører at vi altid stræber efter at finde en hurtigt og tilfredsstillende løsning for begge parter. 

VI ønsker at præsentere et unikt produktsortiment:
Vi vil ikke ligne vores konkurrenter, vi ønsker at skille os markant ud. Derfor gør vi en dyd ud af at præsentere et interessant produktudvalg, så det altid er en fed oplevelse at scrolle igennem vores udvalg.

Det skal være en god oplevelse at handle hos os:
Vi har valgt at forlænge den normale 14 dages fortrydelsesret, så vi tilbyder hele 90 dages fuld returret. På den måde kan du handle med en større tryghed. 

Vores fragtpriser skal være gennemskuelige:
Vores fragtpriser er altid 22kr kroner for pakkeshop levering og hjemmelevering. Køber du for over 400 kroner, så betaler vi for fragten. 


Vil du følge vores udvikling, så like os på Facebook eller Instagram. Der vil vi jævnligt fortælle, samt præsentere nye produkter og brands.